2777
2789

من خیلی ب بازیگری علاقه دارم..بنظرتون شغل مناسبیه؟

هر چی میدونین بگین

ب راهنماییتون نیاز دارم

استعدادشم دارم فک کنم

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینم 

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

دوستم توی کار بازیگریه

از تئاتر های کوچولو شروع کرد. تا  کم کم دیده شد

خیلی هم تست بازیگری میداد

فکر کنم ده  پونزده بار تست داو

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
منم میخاام ولی نمیزارن☹️

منم خانوادم مخالفن ولی شاید بتونم راضیشون کنم

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
ببینم 

چیو؟

از تئاتر شروع میشه معمولا اگر خوب باشی و یکی از کارگردانا از بخت خوبت تو اون تئاتر بیاد و بفهمه مستعدی برای فيلمش جدب میشی فقط باید سعی کنی جاهایی تئاتر بازی کنی که کارگردان ها برن اونجا