2777
2789
عنوان

شوهرم هوس بازه

2428 بازدید | 36 پست

جدا از اینک هوس بازه بهم انرژی منفی میده.. اه چرالاغری نگا زنامردم چراپوستت جروکیدس ب خودت برس تودعوا بهم میگ خودتوتو اینه دیدی.. باهات حال نمیکنم وقتی هم ک آشتی ایم توخیابون ب زنا نگامیکنه میگ نگا سینه ها این نگاهیکل این ن گاای خوشگله.. درحالی ک خودم عین برفم خوشگل بووودم قبل ازاین ک این اقا بااخلاق گندش حرصم بده ب اندازه موها سرم خاستگارداشتم بسک حزصش میخورم پیر شدم هرکی ازفامیل میبینم میگ چرااینجوری شدی باحالت تعجب باحرباش و اخلاقش پیرم و ذره ای فک نمیکنه ک مقصرش نودشه دیشب بهش میگم میخوام جلوموهام کوتاه کنم چرتی بهم میاد میگ تو خودت چی دیدی دلم شکست.. رایته ک میگن مردا هرچی زن خوشگل داشته باشن باز چسسون میره دنبال بهترش.. دخترعموهام ک ب گردپامنم نمیرسن شوهراشون جون میدن براشون ولی من... ههه.. خسته شدم بخدا تامیرم قهر خونه بابام چاق میشم پوستم تمیز میشه اصن خودشم تعجب میکنه.. تو مغاذه میریم براخرید بافروشنده زن ک فقط خوشگل باشه ی ساعت گرم میگیره ولی اگ مردباشه یازشت باشه زود کارشو انجام میده میزنه بیرون... مقصر خودمم ک فقط بهش میخندم سراعتمادم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این عتیقه از کجا پیدا کردی؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

الهی💔چه قد اعتماد بنفستو خورد میکنه ..بسکی هیزه نمیتونه یه جا بشینه ..ایراد الکی میگیره مطمئن باش خودش میدونه تو خوشگلو زیبایی اینجوری میگه که برای کارای چش چرونیش بهونه داشته باشه عذاب وجدان نگیره..

من نمیتونم بامرد هیز زندگی کنم من بودم طلاق می‌گرفتم 

بایه بچه چیکارکنم بارهارفتم قهر هم خودش مث سگ پشیمون میشد هم فامیلاش نمیزاشتن طلاق بگیرم.. ولی باز اخلاقش همون میشه رفت تو خونش و ذاتش

ما مسئول ایرادات همسرمون نیستیم

ولی میتونیم با تغییر خودمون روابطمون رو درست کنیم

جذابیت یه زن فقط زیبایی ظاهری نیست اخلاق و رفتار و نازشه اینا رو متاسفانه به ما یاد ندادن در جریان زندگی باید یاد گرفت

مردی که همسرشو خیلی دوست داره مهمترین دلیلش خود اون زن هست

اگر زنی اول خودشو دوست داشته باشه به خودش عشق بده این عشقو در دیگرانم میبینه منظورم از عشق و دوست داشتن خودخواهی و این چیزا نیستا

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
بایه بچه چیکارکنم بارهارفتم قهر هم خودش مث سگ پشیمون میشد هم فامیلاش نمیزاشتن طلاق بگیرم.. ولی باز ا ...

طلاق بگیر 

از این شوهر برات بیرون نمیاد

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

ما مسئول ایرادات همسرمون نیستیم ولی میتونیم با تغییر خودمون روابطمون رو درست کنیم جذابیت یه زن فقط ...

عزیزم 

حرف شما درسته 

اما مردی که از دوران مجردی به این کارها عادت کرده باشه 

جنبه اخلاقی و انسانی هیچ چیزی رو در نظر نمیگیره 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره