2777
2789
عنوان

شوهرم هوس بازه

| مشاهده متن کامل بحث + 2439 بازدید | 36 پست
صبر داده ک چهارساله اوضام همینه

بچه ام داری؟؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بایه بچه چیکارکنم بارهارفتم قهر هم خودش مث سگ پشیمون میشد هم فامیلاش نمیزاشتن طلاق بگیرم.. ولی باز ا ...

با ی بچه چیه طلاق بگیر زندگیتو کن چرا همچیو برا خودتون سخت میکنید

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀
ما مسئول ایرادات همسرمون نیستیم ولی میتونیم با تغییر خودمون روابطمون رو درست کنیم جذابیت یه زن فقط ...

من ازنظر اخلاقی خوبم... بخدا فامیلاشون حتی جلوخودم اینقد تعریفمو میدن پیشش همین فامیلاس اینقد منو دپس دارن ک بارهانزاشتم طلاق بگیرم.. ولی ایشون چشم دلش بااینچیزا پرنمیشه.. زن هیکل و سینه گنده میخواد وکلا تنوع طلبه همین زنو هم داشته باشه چشش دنبال ی جورادیگ میره 

عزیزم  حرف شما درسته  اما مردی که از دوران مجردی به این کارها عادت کرده باشه  جنبه ...

بله همینجاست که کسی که اول خودشو دوست داره

خودشو به سرعت از این مهلکه نجات داده و برای خودش درگیری نساخته

یا اینقدر خودشو دوست داره اعتماد بنفس داشته که عین خیالش نیومده و مرده سرش خورده به سنگ برگشته

وقتی خودتو دوست داشته باشی و برای خودت مهم باشی و مستقلم باشی هیچ چیز نمیتونه از پا درت بیاره هیچ چیز

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

بخدااااا حسودیش میشه میخواد اعتماد بنفس تورو خراب کنه بقیه بهش نکن ازش سری این موردو خیلییی دیدم خودشم می‌دونه اون زنایی که الکی ازشون تعریف می‌کنه نگاش نمیکنن 

تنها کاری که باید بکنی اینه که حرفاشو ب ی طرفت بگیری و به خودت برسی

این یکی از تاپیکاییه ک فشار منو بالا برد! طلاق نمیتونی بگیری پس فقط و فقط فکر خودت باش پول بکن ازش ب ...

تصمیمم همینه ازاین ببعد اینقد زیرفشار میزارمش کل جیبشو خالی میکنم و خرج خودم میکنم تاالان خیلی ملاحظشو مرذم نمیخواستم پولی م زحمت میکشه براش خرج آرایشگاها بکنم الکی.. ولی ازاین ببعددارم براش

با ی بچه چیه طلاق بگیر زندگیتو کن چرا همچیو برا خودتون سخت میکنید

پدرمادرم خداروشکر هیچوقت پشتم خالی نکردن اصلا ب فکر آبروشون و حرف مردم نیستن همی الانم زنگ زدن گفتن بیابشین تا سرش ب سنگ بخوره تعهد بگیرم ازش یاهم طلاق بگیر ازش.. ولی من دلم نمیاد بچم بچهطلاق بشه

من ازنظر اخلاقی خوبم... بخدا فامیلاشون حتی جلوخودم اینقد تعریفمو میدن پیشش همین فامیلاس اینقد منو دپ ...

من طرف صحبتم با شما نیست

شما هم حق دارید زنا دوست دارن محبوب شوهرشون باشن و چشم شوهرشون چیزی رو نبینه

ولی واقعیت در دنیای ما اینجوری نیست

همین یه دقیقه تا سرکوچه که همسرمون میره هزار تا زن رنگاوارنگ میبینه

پس باید برای همچین چیزایی اماده باشیم

خود من همسرم به شدت دنال عکس و فیلمه من اوایل بدم میمومد بحث میکردم بعد دیدم چه ربطی به من داره بذار بلغزه چون بیشتر از من دور میشد

الانم از کسای دیگه تعریف میکنه ولی من اصلا برای خود مهم نمیکنم چون همون لحظه تو ذهنم خود میام که چقدر خوبم

اگه باور نکنید حرفای همسرتون رو اصلا بهتون اثر نمیذاره

سعی کنید فقط بشنوید... حساس نباشید ... من نمیگم به خودتون برسید به شوهرتون فلان توجه رو بکنید اصلا

خودتون باشید خود خودتون اونوقت میبینید چقدر رفتارها تغییر میکنه

یه جمله هست میگه میخواستم دنیا رو تغییر بدم توانشو نداشتم

خودمو تغییر دادم دنیا تغییر کرد

واقعیت اینه اتفاقات چه خوب و چه بد اتفاق می افته و میزان دردی که ما میکشیم بستگی مستقیم به افکار ما داره پس روی افکار خودمون کار کنیم

جذابیت یه زن تو ارامشش هست... به این فکر کنید ... بحث و درگیری که بخواد حق ما رو بگیره اصلا وجود نداره .... اگر ارامش درونی باشه کاریزما هم ایجاد میشه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
من طرف صحبتم با شما نیست شما هم حق دارید زنا دوست دارن محبوب شوهرشون باشن و چشم شوهرشون چیزی رو نبی ...

ممنونم... ولی مردی ک بازن رنگارنگ دلش بلرزه مرد نیس.. کسی ک عاشق باشه دلش بادیدن زنادیگ نمیلرزه