سلام به همه...وقتی که قرار هر چیزی که خدا میخاد در زمانی که خدا میخاد اتفاق بیفته پس دعا کردن و حاجت خواستن به چه معناست؟؟خیلی ذهنم درگیر این مسئله ست...اگه کسی طاقت از کف بده و نتونه تا زمان موعد صبر کنه حکمش چیه؟چه بلایی سرش میاد؟از طرف خدا هم بهش الهام میشه که صبر کنه تا زمان موعد...پس دیگه دعا کردن الکی میشه....میشه که دعا کردن حاجت رو زودتر روا کنه بدون اینکه نارضایتی خدا رو در پی داشته باشه؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اون چیزی که من فهمیدم و تجربه کردم ، با دعا کردن خیلی از اتفاق ها ی بد ، جلوش گرفته میشه ، خیلی از سرنوشت های از پیش تعیین شده عوض میشه
ضمن اینکه خدا کسایی رو که دعا میکنن و دائم صداش میکنن ( بدون غر غر و بدون یأس ) ، با امیدواری ، با عشق صداش میکنن رو خیلی خیلی دوست داره و دعاهاشونو زودتر اجابت میکنه
خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ♥️
خب تا چیزی رو نخواهی که بهت نمیدن درسته خدا میدونه که تو دلت چیه ولی باید درخواست کنی چون می ...
من خواستم دعا کردم خدا هم گفته بهت عطا می کنم در آینده زمانی شاید دور...ولی من صبرم کمه دارم آسیب می بینم در این فاصله..میشه آیا خدا رو راضی کرد تعجیل کنه و جلوتر اجابت کنه بدون اینکه ناراحت بشه از دستم وقتی که واقعا دیگه صبر از دست بندش بر نمیاد...
❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️