امام صادق علیه سلام فرمودن ، جوری دعا کنید که انگار خدا خواسته تونو پشت در خونه تون گذاشته .
یعنی انگار در و که باز کنی خواسته تونو میتونید بردارید
یعنی یه لحظه شک و تردید نداشته باشین که ( یعنی میشه ، یعنی خدا میخواد ، کاشکی بشه ، من که شانس ندارم ، دعای من که مستجاب نمیشه ، من که آدم خوبی نیستم که خدا منم ببینه ، خدا صدای منو نمیشنوه ، اصلا خدا ، خدای ظالماس و .... ) این حرفها رو نه تو زبونتون ، حتی تو فکرتونم نیارید
( افکار ، کلمات ، انرژی فوق العاده زیادی داره . شما میتونید باهاش اتفاق های خوب رو جذب کنید ، میتونید اتفاق های بد رو جذب کنید )
منظور امام صادق علیه سلام اینه به خدا خوش بین باشین
مثلا شما دنبال کار هستین ، پدر شما رئیس جمهوره ، به شما میگه نگران نباش ، فردا ، هفته ی دیگه ، ماه دیگه ، سال دیگه ، شما رو یه جای عالی استخدام میکنم ، با یه سمت عالی و با حقوق و مزایای عالی
پدرتون رئیس جمهوره ، قدرتمنده ، وقتی میگه من شما رو فردا ، ماه دیگه ، سال دیگه استخدام میکنم یه جای عالی ...
شما نگران میشی ؟ پیش خودت میگی نکنه منو استخدام نکنه ؟ دلشوره داری ؟ شب خوابت نمیبره ؟
نه ، شما مطمئن هستین که یه جای عالی استخدام میشین ، چون پدرتون براتون بد نمیخواد داره شرایطو فراهم میکنه ، خیالتون راحته ، خوشحالین ، ذوق دارین ، میدونید که حتما میشه
این همون حدیث امام صادق هست ( موقع دعا تو فکرتون به خدا مطمئن باشین ، ذوق کنید ، این همون ایمانه )
برای اینکه بهتر و بیشتر درک کنید
تو این کانال تل گرام دکتر شاهین عضو شین قسمت تصویر سازی ذهنی ، دعا ، قوانین مغز و ضمیر ناخودآگاه ، رسیدن به خواسته ها و قانون جذب رو گوش کنید ، بهتر متوجه میشین
این کانال ایشونه 👇
https://t.me/MovafaghiatShahingFarhang