2777
2789
عنوان

حاجت از خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 51 پست

من طاقتم تموم شده بخدا😭😭😭😭دعانیست که نکرده باشم دکترنیست که نرفته باشم.بچه دارنمیشیم.خداجوابموبده 

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من طاقتم تموم شده بخدا😭😭😭😭دعانیست که نکرده باشم دکترنیست که نرفته باشم.بچه دارنمیشیم.خداجوابموبد ...

عزیز دلم از ته قلبم برات دعا می کنم بزودی به خیر و سلامتی و شادی صاحب فرزندی سالم و صالح بشی بحق حضرت زهرا 

اللهم صل علی محمد و آل محمد

چقدر قشنگ... انشاءالله به بهترین صورت ممکن نتیجه می گیری عزیزم...ممنون از توضیحات تون🙏💙

عزیزم قانون جذب هم به همون توکل ختم میشه. همون تعبیر زیبای توکل از زبان کاربر مهربانو جان. 

می تونی وارد وادی قانون جذب بشی. با قانون های زیبایی آشنا می شی. به راز دنیا و کائنات پی می بری و وقتی آگاهی بالا رفت زندگی آسونتر و زیباتر هست.

بعضیا جذب معکوس دارن چون ناخودآگاه روی ناخواسته ها فوکوس می شن و ناخواسته ها بالطبع اتفاق می افته. بخاطر همین زود می زنن بیرون از دنبال کردن این قانون قدرتمند. چون میگن هر چی می خوایم برعکس می شه. چون اصولش رو رعایت نمی کنن. همیشه با یه حس خوب و عالی باید رو خواسته ات تمرکز کنی.

ناخواسته: مریض نشدن هست

خواسته: سلامتی هست.

خدایا کاش مریض نشم و دقیقا مریض می شه

باید بگه خدایا سلامتی بده 

کلام قدرت زیادی داره جریان و انرژی داره، بیس و پایه خلق جهان اساسا روی انرژی هست.

پس همیشه انرژی مثبت ساطع کن از خودت و به جهان هستی بفرست.

عزیز دلم از ته قلبم برات دعا می کنم بزودی به خیر و سلامتی و شادی صاحب فرزندی سالم و صالح بشی بحق حضر ...

ممنونم گلم😓

نه ندارم 😓  ببخشید یه سوال دیگه دارم دعا کردن و خواستن از خدا سر سجاده با گریه و التماس خوبه ...

اگه بتونی تل گرام رو بریزی ، این کانال خیلی بهت کمک میکنه به سوالهات برسی 

راسش به ما یاد دادن با گریه از خدا بخوایم ، ولی من قبول ندارم

اگه گریه برای عظمت و بزرگی و مهربونی خدا باشه ، خوبه 

اگه برای خواسته باشه ، فکر نکنم ( این نظر منه شاید نظرم اشتباه باشه ) 

یکی ممکنه عزیزش بیمار باشه و با گریه از خدا طلب شفا کنه ، خب اگه خدا صلاح بدونه بهش رحم میکنه 

تو این کانال میگه دعا کنید ، ولی استرس نداشته باشید ، نا امید نباشید 

میگه شده تا حالا یهو دلتون یه چیزی بخواد مثلا بستنی ، همون لحظه یکی بیاد تو و براتون بستنی بیاره ، اونجا میگید ( اگه میدونستم آرزوم اینقدر زود برآورده میشه ، از خدا یه چیز بهتر میخواستم )

میگه خواسته هاتونو مثل بستنی بخواید ، بدون استرس ، بدون نگرانی ، بدون اینکه به تهش فکر کنید ، بدون غم و غصه ، بدون اینکه بخواین اون خواسته رو تو چشم کسی کنید ، بدون اینکه بخواین باهاش پز بدین و .....

اینجور موقع به اجابت نزدیک ترین  

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
این عناوین رو با اسم دکتر فرهنگ سرچ کنم درسته؟

بله

دکتر شاهین فرهنگ

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
من طاقتم تموم شده بخدا😭😭😭😭دعانیست که نکرده باشم دکترنیست که نرفته باشم.بچه دارنمیشیم.خداجوابموبد ...

تو کانال تل گرام دکتر شاهین فرهنگ که تو تاپیک آخرم گذاشتم عضو شو 

فایل ها رو دونه دونه پشت هم ببین ( هر فایل تکمیل کننده فایل قبله )

بهت کمک میکنه

من خواستم دعا کردم خدا هم گفته بهت عطا می کنم در آینده زمانی شاید دور...ولی من صبرم کمه دارم آسیب می ...

اینجا میگن باید واسطه بفرستی مثلا ختم صلواتی دعایی ...برای یکی از ائمه تا واسطه بشه برای شما پیش خدا

تو کانال تل گرام دکتر شاهین فرهنگ که تو تاپیک آخرم گذاشتم عضو شو  فایل ها رو دونه دونه پشت هم ...

تو تلگرام زدم فقط واسه ازدواج موفق آورد

به خیر؟یعنی خدا ناراحت نمیشه از اینکه تا اون زمانی که اون خواسته صبر نکردیم؟

نه خود خدا میگه بخواید 

چون دعا و خواشتن قبلش مرحله ی فکر کردن وجود داره، خدا دوست داره ما با خودمون و خودش رو راست باشیم و فکرمونو بکنیم ببینیم چی از ته دلمون میخوایم 

یجوذ خودشناسیه

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
تو تلگرام زدم فقط واسه ازدواج موفق آورد

این کانال هست 

https://t.me/MovafaghiatShahingFarhang

اون حدیث امام صادق رو بیشتر توضیح میدی؟

امام صادق علیه سلام فرمودن ، جوری دعا کنید که انگار خدا خواسته تونو پشت در خونه تون گذاشته . 

یعنی انگار در و که باز کنی خواسته تونو میتونید بردارید

یعنی یه لحظه شک و تردید نداشته باشین که ( یعنی میشه ، یعنی خدا میخواد ، کاشکی بشه ، من که شانس ندارم ، دعای من که مستجاب نمیشه ، من که آدم خوبی نیستم که خدا منم ببینه ، خدا صدای منو نمیشنوه ، اصلا خدا ، خدای ظالماس و .... )  این حرفها رو نه تو زبونتون ، حتی تو فکرتونم نیارید 

( افکار ، کلمات ، انرژی فوق العاده زیادی داره . شما میتونید باهاش اتفاق های خوب رو جذب کنید ، میتونید اتفاق های بد رو جذب کنید )

منظور امام صادق علیه سلام اینه به خدا خوش بین باشین 

مثلا شما دنبال کار هستین ، پدر شما رئیس جمهوره ، به شما میگه نگران نباش ، فردا ، هفته ی دیگه ، ماه دیگه ، سال دیگه ، شما رو یه جای عالی استخدام میکنم ، با یه سمت عالی و با حقوق و مزایای عالی 

پدرتون رئیس جمهوره ، قدرتمنده ، وقتی میگه من شما رو فردا ، ماه دیگه ، سال دیگه استخدام میکنم یه جای عالی ...

شما نگران میشی ؟ پیش خودت میگی نکنه منو استخدام نکنه ؟ دلشوره داری ؟ شب خوابت نمیبره ؟ 

نه ، شما مطمئن هستین که یه جای عالی استخدام میشین ، چون پدرتون براتون بد نمیخواد داره شرایطو فراهم میکنه ، خیالتون راحته ، خوشحالین ، ذوق دارین ، میدونید که حتما میشه

این همون حدیث امام صادق هست  ( موقع دعا تو فکرتون به خدا مطمئن باشین ، ذوق کنید ، این همون ایمانه )

برای اینکه بهتر و بیشتر درک کنید 

تو این کانال تل گرام دکتر شاهین عضو شین قسمت تصویر سازی ذهنی ، دعا ، قوانین مغز و ضمیر ناخودآگاه ، رسیدن به خواسته ها و قانون جذب رو گوش کنید ، بهتر متوجه میشین 

این کانال ایشونه 👇

https://t.me/MovafaghiatShahingFarhang