2777
2789
عنوان

حاجت از خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 51 پست
دقیقا همینه. معنی واقعی توکل اینه که به خدا بسپری، خودش می چینه برات. بپ غر زدن و یاس و ناامیدی فرس ...

من تو ۳۵ سال زندگی تازه فهمیدم قانون اجابت به چه صورته 

هر چیزی قانونی داره ، خدا هم قانونش اینه ، با عشق ، با شادی ، با ذوق اینکه خدا خواسته تونو بهتون میده ، با امیدواری صداش کنی حتما جواب میده ( بدون استرس ، بدون غر غر ، بدون گلایه ، بدون نا امیدی ) 

یه حدیث از امام صادق هم هست ( جوری دعا کنید که انگار خدا خواسته تونو پشت در خونه گذاشته )

اگه آدما اینو درک کنن که خدا قدرت مطلقه ، ثروتمند بخشنده ایه که ثروتش تموم نمیشه ، با امیدواری سمتش میرن 

دوستان تو این مورد میتونید به تاپیک آخر من سر بزنید ، فکر میکنم مفید باشه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیز مهربون  حتما انجام میدم  میشه خواهش کنم برام دعا کنید

حتما. ما هم محتاجیم. اگه با حضور قلب و باعشق و امید از خدا بخوای و خدا رو صدا کنی. شک نکن در بهترین زمان اتفاق می افته.

مثالی میزنم برات الان

راستی نامه نوشتن به خدا خیلی زود جواب میده 

به دفتر خوشگل بخر با عشق برای خدا نامه بنویس ( هر وقت که دلت خواست )

جوری براش بنویس انگار داری برای معشوقت نامه مینویسی 

اول نامه قربون صدقه ی خدا برو ، بعد خواسته تو با ادب و با امیدواری ازش بخواه 

زمان هم برای خواسته ات نذار

آخر نامه هم بهش بگو ، این خواسته ی منه ، خیلی دوست دارم بهم بدی و خیلی خوشحال میشم که بدستش بیارم ،  ولی خدای عزیزم اینو بدون ، حتی اگه خواسته مو هم بهم ندی ، من بازم دوستت دارم و بازم عاشقتم  

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
چقدر زیبا...درسته که میگن وقتی صبر و طاقت کم میشه اجابت نزدیکه؟؟

نمیدونم 

من یاد گرفتم که به خدا اعتماد کنم و بهش امیدوار باشم 

خدا خوشش میاد که نسبت بهش امیدوار باشیم و با عشق و امید و ذوق زدگی صداش کنیم و خواسته هامونو ازش بخوایم 

راستی استغفار و صلوات خیلی بهت کمک میکنه

راستی نامه نوشتن به خدا خیلی زود جواب میده  به دفتر خوشگل بخر با عشق برای خدا نامه بنویس ( هر ...

چقدر به دلم نشست...این کانالی که داخل تاپیک تون معرفی کردین فقط تلگرام هست؟

ایتا واتساپ اینستاگرام نیست؟

من تلگرام ندارم اگه جای دیگه نیست که برم نصب کنم 

تلگرام اصلی؟

من چندین ساله دنبال جابجایی شغلی به شغل بالاتر و شهر بهتری هستم . خودم الان تو یه موقعیت خوب و ارگان خوب و شهر خوبی شاغلم.

اما هدف والاتری دارم.یه شماره تلفنی به من دادن گفتن به این آدم زنگ بزن کاری می کنه برات.

هر کاری کردم نتونستم زنگ بزنم بهش. درحالیکه من همیشه با کله اینجور مواقع اقدام می کنم. زود تند سریع زنگ می زنم. اما نمی دونم چرا روزها می گذشت و دریغ از زنگ من. تازه به اون هم گفته بودن یه خانمی کارتون داره قراره بهتون بزنگه. 

خواهرم گفت چرا نمی زنی، گفتم نمی دونم موندم تا حسم خوبتر باشه فرکانسم بره بالاتر. تحمل نه شنیدن ندارم.

تاااا اینکه واسطه که شماره به من داد گفت اون آقا یه دوستی داره که چندبرابر ایشون نفوذ داره  الان بعد از مدتها اومده پیش این، فردا به من زنگ بزن تا گوشیو بدم اصل کاریه.

خلاصه من فرداش زنگ زدم به واسطه و اونم گوشی داد به اون که قدرت بیشتری داشت و با هم حرف زدیم و قراره خبری بهم بده.

مطمئنم که خبر خوب برام داره و من هم دارم خودمو آماده می کنم برای مقدمات جابجایی 

چون میگن شاگرد که آماده باشه استاد از راه می رسه

همیشه یه گوشه از خواسته هات رو تهیه و فراهم کن تا اتفاق بیوفته

پس این شد که تماس من در بهترین شرایط زمانی و مکانی اتفاق افتاد و نتیجه عالی در پیش داره.

بعضی وقتا ما فکر می کنیم زمان مناسب رو می دونیم 

اما در واقع خدا بهتر می دونه زمان مناسب رسیدن به خواسته چیه.

موفق باشی بانو

چقدر به دلم نشست...این کانالی که داخل تاپیک تون معرفی کردین فقط تلگرام هست؟ ایتا واتساپ اینستاگرام ...

اگه کست باکس داری ، برو اونجا سرچ کن ( دکتر شاهین فرهنگ ) ، وویسها رو گوش کن

من چندین ساله دنبال جابجایی شغلی به شغل بالاتر و شهر بهتری هستم . خودم الان تو یه موقعیت خوب و ارگان ...

چقدر قشنگ... انشاءالله به بهترین صورت ممکن نتیجه می گیری عزیزم...ممنون از توضیحات تون🙏💙

چقدر زیبا...درسته که میگن وقتی صبر و طاقت کم میشه اجابت نزدیکه؟؟

دقیقا و از نظر علمی هم ثابت شده وقتی که در چند قدمی موفقیت هستی خسته می شی ناامید میشی و می خوای رها کنی اما همونجا باید رها نکرد و ادامه داد تا به موفقیت رسید.

اگه کست باکس داری ، برو اونجا سرچ کن ( دکتر شاهین فرهنگ ) ، وویسها رو گوش کن

نه ندارم 😓 

ببخشید یه سوال دیگه دارم دعا کردن و خواستن از خدا سر سجاده با گریه و التماس خوبه یا بد؟گریه به درگاه خدا مثبته یا منفی؟

ببخشید حلال کنید

چقدر به دلم نشست...این کانالی که داخل تاپیک تون معرفی کردین فقط تلگرام هست؟ ایتا واتساپ اینستاگرام ...

یا توی آپارات هم هست 

عنوانهاش اینه 

دلایل عدم تحول 

عوامل تحول

آشنایی با مغز و ضمیر نا خودآگاه 

عبارات تاکیدی

مثبت اندیشی

تلقین 

شروط به نتیجه رسیدن عبارات 

رسیدن به خواسته ها 

تصویر سازی ذهنی 

دعا 

قانون جذب 

و ....