2777
2789
عنوان

زونا

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 46 پست
یعنی منی که آبله مرغان رو شیش سالم بود گرفتم الان دیگه ازش نمیگیرم؟ درسام سنگینه دارم میمیرم از نگر ...

نه نمیگیری به محل زونا مامانت دست نزن فقط

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

همون آبله مرغون هست هر کی تو کودکی نگیره تو بزرگسالی میشه زونا ..‌ شنیدم خیلی بیماری سختی هست و طول میکشه تا خوب بشه ... این روزا آبله مرغوت بشدت شایع شده مامانتم از ی جایی گرفته حتما

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نمیگیری به محل زونا مامانت دست نزن فقط

ممنون عزیزم داشتم از نگرانی میمردم حداقل الان فقط'نگران خودشم

چه کارها یا چه خوراکی هایی بخوره و شما نمیدونی دوره بیماری و خوب شدنش چه قدره

همون آبله مرغون هست هر کی تو کودکی نگیره تو بزرگسالی میشه زونا ..‌ شنیدم خیلی بیماری سختی هست و طول ...

نه مامانم آبله مرغان قدیم گرفته

نمیدونم آخه جایی هم نرفته این چند وقته 

شاید کسی ناقل بوده نمیدونم

نه مامانم آبله مرغان قدیم گرفته نمیدونم آخه جایی هم نرفته این چند وقته  شاید کسی ناقل بوده نم ...

پس زونا نیست ی چیز دیگست

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
آره واسه فردا فعلا از یه دکتر داخلی نوبت گرفته تعجبم از اینه که چرا ظاهر بیرونی نداره بعد یه هفته

ایشالله چیز خاصی نیست

بستگی به بدن داره و نحوه گرفتن دقیقا مثل ابله مرغان که نفر اول با شدت میگیره نفرات بعدی شدتشون کم و کمتر میشه

زمان ثابت کرده همتونو...
یعنی هر دفعه امضات رو میخونم یه دور میخندم😂

همیشه بخندی عزیزم😂🥰

مادرم متاسفانه دیابت داره ولی با قرص کنترل میشه و انسولینی نیستن  ضایعات هم اصلا با اینکه پنج ...

نكران نباش شما مبتلا نميشي زونا شرايط ميخواد كه شما قطعا نداري همون دكتر داخلي هم خوبه و ميتونه مادرتونو درمان كنه

استارتر بابای من ۳هفته پیش گرفت اگ لباس نداشته باشه و تاول ها بترکه شما هم دست بزنی میگیری یا رو رختخوابشبخوابی  از راه تنفس انتقال پیدا نمیکنه ما ۷نفر تو خونه بودیم ی بچه ۶ساله ام بود اصلااااا نگرفتیم .اگه دور اطرافتون خانم باردار هست ب هیچ عنوان نیاد خونتون احتمال سرایت و نابینایی جنین هست مادرتو ببر فوق تخصص عفونی بابای من چندتا دکتر رفت خوب نشد از درد ب خودش می‌پیچید بردمش عفونی یک هفته ای خوب شد هیچکس نگرفت تو خانواده

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

نكران نباش شما مبتلا نميشي زونا شرايط ميخواد كه شما قطعا نداري همون دكتر داخلي هم خوبه و ميتونه مادر ...

ممنونم عزیزم نظرت دیگه از دکتر عفونی یا دکتر پوست نوبت نگیرم واسش؟

از شرایط زونا استرس و نگرانی رو فقط'دارم چون کلا به خاطر کنکور تو استرسم

ممنونم عزیزم نظرت دیگه از دکتر عفونی یا دکتر پوست نوبت نگیرم واسش؟ از شرایط زونا استرس و نگرانی رو ...

از دکتر عفونی نوبت بگیر چون این بیماری داخلیه از داخل بدن درگیر میشه برای بعضیا بیرون هم تاول میزنه اما از داخل بیستره

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

استارتر بابای من ۳هفته پیش گرفت اگه لدنشبزنه بیرون و تاول ها بترکه شما هم دست بزنی میگیری از راه تنف ...

ممنون عزیزم

خیالمو راحت کردی چون درسام واقعا زیاده

آخه فعلا بیرونی چیزی نیست گفتم شاسد زونا نیست اصلا فقط'از درون احساس سوزش داره با اینکه پنج شیش روزه گذشته ولی اصلا جوش و تاول نزده ببینیش فرقی با پوست آدم سالم نداره

نظرت از عفونی هم وقت بگیرم واسش؟