2777
2789
عنوان

عشوه جاری

2831 بازدید | 52 پست

جاریم تو جمع برای شوهرش عشوه میاد مثلا میگه سعیییید منم سگ میخوام همشو با عشوه میگه مثه بچه ها. جوری شده شوهرم حسودی کرده من خیلی عادیم هم تو جمع هم خونه اون جوریه که مردا رو جذب میکنه نمیدونم چی کار کنم .کلا خانوادکی اینجوری بزرگ شدم حتی خانواده شوهرمم همینجورن خواهرلش هم عادی هستن مثه من . 

اشکال از شوعرته 

یعنی چی هر زن دیگه ای رو دید بگه کاش تو این جوری باشی 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من تو جمع ک نه ولی وقتی تنهاییم اونجوری با شوهرم حرف میزنم خیلی دوس داره توم تو خلوت اینجوری باش ک شوهرت حسرت نخوره ☹️

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

با خنده بهش بگو‌از شوهر خودت راضی نیستی که برای شوهر من لوندی میکنی ، خیلی معمولی و با خنده و با نگاه از بالا حرف بزن 

میتونی این حرفو به مادرشوهرتم برنی 

اونارو‌حساس کن ، بگو فلانی با شوهرش مشکل داره ؟؟!!! حس میکنن از لج شوهرش با شوهر من اینجوری حرف میزنه 

میتونی خودشونو درگیر کنی خودت درگیر نشو‌