جاریم تو جمع برای شوهرش عشوه میاد مثلا میگه سعیییید منم سگ میخوام همشو با عشوه میگه مثه بچه ها. جوری شده شوهرم حسودی کرده من خیلی عادیم هم تو جمع هم خونه اون جوریه که مردا رو جذب میکنه نمیدونم چی کار کنم .کلا خانوادکی اینجوری بزرگ شدم حتی خانواده شوهرمم همینجورن خواهرلش هم عادی هستن مثه من .
اه اه.. باز شوهرت چ جور چیزیه ک ب این حسودی کرده من خیلی خودم عشوه میام خیلی طوری ک شوهرم میگه تو اگ این سیاست و زبونتو نداشتی چیکار میکردی ولی بخدا تو جمع خیلی ام سنگینم ادم تو خلوتش باید بی حیایی کنه یا ناز و غمزه بیاد ولی تو جمع ب نظرم شخصیت ادم حکم میکنه ازش صلابت بباره من تازه میدونم اگ خودمم شخصیتم اینطوری نبود عشوه میومدم شوهرم بدش میومد و بهم خورده میگرفت
🤦♀️🤣🏋♀️💇♀️من با شلوار خمره ای اداش رو دراوردم الان
در تنهایی مطلق
این حرکات در شان من نی 😭🤣🤣🤣
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 🌷 دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1