2777
2789
عنوان

عشوه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 2940 بازدید | 52 پست

از نظر من خیلی حرکت سخیفیه 

یکی از فامیلای همسرم حامله شده بود از همون ماه اول کلا لحنش بچگونه شده بود همش تو جمع با شکمش ور میرفت یه عکس سنوگرافی هم قاب گرفته بود با خودش راه میبرد هی میگفت کلوچه مامان لگد میزنه من و شوهرم کلا بهم نگاه نمیکردیم که نزنیم زیر خنده 

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

نمیدونم اما حس میکنم آقایون داخل خونه تو خلوت دوست دارن این چیزا رو 

نمی دونم مال من جواب نداده 

من کلا ادم قوی و مستقلیم 

به نظرم اینطوری بیشتر جذبش میکنم چون میدونه از پس همه چی برمیام پس نیازه برای داشتنم خیلی تلاش کنه 

بیشترین چیزی که روش تاثیر داره پیش قدم شدن واسه رابطه است یا لباس های خوب پوشیدن تو خانه

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

یعنی متنفرمممم  از زن هایی که  جلو همه  عشوه میان  

عشوه  فقط باید برای شوهرت  باشه   تا برای بقیه جلب توجه نکنی   چقد  کمبود دارن شخصیت اینجور  آدما    

" اللهم عجل لولیک الفرج " 
منم پشت تلفن زنگ میزنه جان و دلم میزنم کلی میخنده میدونه دارم چی کار میکنم

خب کار شما هم درست نیست مسخره کردن بقیه 

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن