جاریم تو جمع برای شوهرش عشوه میاد مثلا میگه سعیییید منم سگ میخوام همشو با عشوه میگه مثه بچه ها. جوری شده شوهرم حسودی کرده من خیلی عادیم هم تو جمع هم خونه اون جوریه که مردا رو جذب میکنه نمیدونم چی کار کنم .کلا خانوادکی اینجوری بزرگ شدم حتی خانواده شوهرمم همینجورن خواهرلش هم عادی هستن مثه من .
یکی از فامیلای همسرم حامله شده بود از همون ماه اول کلا لحنش بچگونه شده بود همش تو جمع با شکمش ور میرفت یه عکس سنوگرافی هم قاب گرفته بود با خودش راه میبرد هی میگفت کلوچه مامان لگد میزنه من و شوهرم کلا بهم نگاه نمیکردیم که نزنیم زیر خنده
کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
منم پشت تلفن زنگ میزنه جان و دلم میزنم کلی میخنده میدونه دارم چی کار میکنم
خب کار شما هم درست نیست مسخره کردن بقیه
.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن