2789
عنوان

گذشته تلخ

327 بازدید | 11 پست

گذشته تلخی داشتم خونه شوهرم ازهمه لحاظ ولی الان نسبت به چند سال پیش خوبه اما دلم ازشوهرم کینه بسته گاهی وقتا آرزوی مرگش دارم .همیشه هم اتفاق های گذشته رو به رخش میکشم ودعوامون میشه اما خب چیکارکنم نمیتونم فراموش کنم .کاش میتوستم فراموش کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیز دلم‌منم مثل شما هستم البته آرزوی مرگ کسی رک ندارم اصلا.... میگم خدا برات مثل خودت باشه.... منم خیلی درد کشیدم اوائل خیلی میفهممت ولی مهمه سرت رو با چیزی گرم کنی تا گذشته مدام تو ذهنت رژه نره من وقتایی میام نی نی سایت بیشتر نبش قبر میکنم البته با هر تاپیک چیزهایی یادم میاد که از ته دل گریم میگیره و احساسات درد گذشته تازه میشع

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
عزیزم درکت میکنم  قطعا فراموش شدنی نیست ولی به خاطر آرامش خودت کنار بیا و بگذر خودتو مشغول کن ...

خیلی سعی میکنم ولی خب بعضی وقتا نمیشه.مثلا دیشب شام نزاشته بودم گفت یه شام هم نزاشتی منم توپیدم بهش که آره کرده های خودت یادت رفته ودعوامون بالا گرفت

فکر کن با هر لحظه یادآوریش انگار یه مقدار سم کشنده میخوری، خب عزیز من این سم آخر آدمو از پا میندازه ، میخوای خودتو بکشی؟ تو که از شوهرت بدتری، اون یه مدت اذیتت کرد تو همیشه داری خودتو اذیت میکنی، کی تو رو تنبیه کنه پس؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
فکر کن با هر لحظه یادآوریش انگار یه مقدار سم کشنده میخوری، خب عزیز من این سم آخر آدمو از پا میندازه ...

آره حق باشماست دارم خودم اذیت میکنم باید روی خودم کارکنم تا این اخلاق کنار بزارم

خیلی سخته😔

خیلی سخته خصوصا تو همون خانواده برای دیگران جور دیگه ای باشه و اتفاق بیفته.... و تو فکر کنی مگه چه فرقی داشته ؟! 

من کتک هم خوردم بهت بگم سر چه چیزایی خندت میگیره از یه طرفم گریت میگیره یعنی سر هیچ و پوچ.... الانم داره اشکم در میاد ولی همون کسی که شوهرم گوش به فرمانش بود و زندگی بهم زهر شد با بی‌ عقلی و کم فهمی شوهرم.... برای زن خودش نمیذاره اخم به ابروش بیاد همه کار میکنه احترامش جلو همه نگه داشته کسی نمیتونه دربارش حرف بزنه بعد من.... هرگز حلال نکردم گرچه مقصر اصلی شوهر خودمه که احمق و عصبی هست

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤