2777
2789
اتفاقا من عموم طلاق گرفتن بچه رو مادرش گرفت بعدشم رفت شوهر کرد پسره بی بند بار شد

درسته منم ب طور قطع نمیگم اگه با مادر باشه خوب میشه یا برعکس استثاء هم هست اطرافیان خودمو گفتم اما خوب هیچ کس پدر و مادر خود آدم نمیشه

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچه طلاق خوب نمیشه

خودم بچه طلاقم درسته بچه طلاق خوب نیست اما گاهی بهتر از این ک بچه همش شاهد دعوا و تنش باشه 

گاهی انتخاب آدم بین بد و بدتر

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
ناراحت میشم وقتی پای بچه در میان باشه

درسته تو طلاق بچه کا رو سخت میکنه بالاخره وجود هر دو والد برای بچه ضروری اما گاهی پیش میاد ک بچه از یکیشون جدا میوفته

از همین میترسم بازم همین ترسم باعث شده هیچ لذتی از زندگیم نبرم

ببین اونم هیچ تلاشی میکنه که اوضاع بهتر بشه?

فقط حواست باشه جفتتون به این وضعیت عادت نکنید 

تلاش کنید که درستش کنید

طلاق خیلی سخته شما هم که یه بار ثابت کردید شخصیت وابسته ای دارید باید رو خودتون کار کنید 

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
بازم هر چی باشه مادر ی چیز دیگه است دور و بر من بچه طلاق زیاده اونایی با پدر بودن بیشتر ضربه خوردن ت ...

نه

بلاک کرده

هر دفعه هم برادر شوهرمو میبینه همش بهش حرف میزنه

هر چند وقت یکبار شکایت

ولی بازم میگم کاش برمیکشت