2777
2789
منم اصلا گوشی نداشتم و نمیزاشتن حتی تو دادگاه زودرو شم چقدر بابامو بی احترام کرد باز برگشتم،،

ایشالا خدا بهترین هارو پیش روت بزاره❤

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
در شرفه یعنی خیلی بهش پیشنهاد میکنن ولی نمیدونم چرا قبول نمیکنه میگه تا تکلیف دخترم روشن بشه بیارم ...

کاش میشد با مادر بچش آشتی می‌کرد اما حالا اگه خواست با کس دیگه هم ازدواج کنه بچه رو ب زور از مادرش نگیره بیشتر ضربه میخوره

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون الان دوباره همون رفتارارو شروع کرده و بی محلی میکنه

بنظر من چون یه بار تا آخر رفتی و برگشتی نهایت تلاشتو بکن که دوباره نخوای جدا بشی

بشین نکات مثبت و منفیشو بنویس

پیش مشاور خوب برو

منم جدا شدم بعد از دو سال هنوز حالم خوب نشده 

البته من دخترم پیشمه

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
کاش میشد با مادر بچش آشتی می‌کرد اما حالا اگه خواست با کس دیگه هم ازدواج کنه بچه رو ب زور از مادرش ن ...

اتفاقا همش ناراحت اینه میگه هر دوشون دق نیکنن از هم دور باشن

خیلی حساسه

ب این باشه ازدواج نمیکنه

اتفاقا همش ناراحت اینه میگه هر دوشون دق نیکنن از هم دور باشن خیلی حساسه ب این باشه ازدواج نمیکنه

بازم هر چی باشه مادر ی چیز دیگه است دور و بر من بچه طلاق زیاده اونایی با پدر بودن بیشتر ضربه خوردن تا اونایی ک مادر بودن 

خانم سابقش تمایل داره برگرده؟

دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست