2777
2789

بله ۱۰۰ درصد

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من در شرفش هستم اما ب نقطه ای رسیدم ک طلاق رو پرتگاه نمیبینم بلکه پله ای برای رهایی و ازاد شدن و پیش ب سوی موفق شدن میبینم 

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند،زیبه اندیشان ب زیبایی رسند،انقدر زیباست این بی بازگشت ، کز برایش میتوان از جان گذشت .... ❤

من طلاق دادم.راضیم۱۰۰درصد

ایرانم🖤(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه میشدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

کی از طلاق راضیه حتی اونی ک میگه آزاد شدم ولی واقعا داغون  میشه

درسته اما طلاق برا اونایی ک بفکر خودشون باشن میتونه ی شروع دوباره باشه ی شروع با تفاوت در نظر گرفتن اشتباهات گذشته 

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند،زیبه اندیشان ب زیبایی رسند،انقدر زیباست این بی بازگشت ، کز برایش میتوان از جان گذشت .... ❤
شما خانمتونو طلاق دادین

نه من خودم خانومم

ایرانم🖤(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه میشدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

ازدواج کردین مجدد

نه ازدواج نکردم