2777
2789
عنوان

از ی دختره خوشم اومده ولی ..

1085 بازدید | 66 پست

جریان از این قراره من از ی دختر خوشم اومده اونم از من ..الان همش  میگه بیا خواستگاریم چرا معطلش میکنی ...

و اما من ی مریضی روحی دارم وسواس فکری که دایم نفسامو میشمارم همراه با افسردگی ک چن ساله درکیرشم و دارو میخورم .... خیلی بده ...نمیدونم چی براش توضیح بده ک درکم کنه شما میگید چیکار کنم؟ 

با این بیماری میترسم برم جلو بعد ازدواج ب مشکل بخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برید پیش تراپیست مشکلتون اگ حل شد بعدا برید جلو 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

تو همونی نیستی که گفتی دکترم دندونپزشکی و کسی به یه بی پول زن نمیده؟

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

به نظرم براش توضیح نده خیلی.

خودت برو تراپی تا اوکی شی

نقطه ضعف میدی دستش فردا همینو به روت میاره...

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

الان فرار می کنه😐

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔

دختره عقل نداره

بنظرم با این شرایط هنوز شما وضعیت روانی بهتری دارین تا ایشون 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
دختره عقل نداره بنظرم با این شرایط هنوز شما وضعیت روانی بهتری دارین تا ایشون 

چقدر راحت راجب دیگران صحبت میکنید .سختتون نیست اونم جلوی کسی ک ب اون شخص علاقه داره ://////

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤