2777
2789
عنوان

از ی دختره خوشم اومده ولی ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 66 پست
مطمانی با مشاور حل میشه من در فکر خودکشیم

نگران نباش قطعا حل میشه فقط زودتر برو تا تبدیل به نوع دیگه ای از اضطراب نشده

به اون خانم هم بگو که حدود شیش ماه ازش فرصت میخوای

ولی بعد درمانت بهش بگو و هرگز هم از رفتاردرمانی دست برندار

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال بابا چیز مهمی نیست منم قدم هام رو میشمارم  خیلی کار پسندیده ای بود که بهش گفتید  ...

اخه هر تراپیست رفتم دارو داده ک تاثیری نداشته ... گناه من چیه ک نمیتونم با این بیماریدازدواج کنم منم نیاز عاطفی دارم 💔💔

نگران نباش قطعا حل میشه فقط زودتر برو تا تبدیل به نوع دیگه ای از اضطراب نشده به اون خانم هم بگو که ...

ب خدا هر دختر پسری رو میبینم ک با همن از هم میپاشم گناه من چیه ک این بیماری رو دارم 

شما هم چقدر راحت کامنتی که به شما ربطی نداره ریپلای میزنید سختتون نیست مداخله در نظر دیگران که به شم ...

اینجا ی جای عمومیه اتفاقا تایپک زدن ک مداخله داشته باشیم توی نظرات .در ضمن کار من دفاع از ی نفره کار شما خراب کردن ی نفر با ی جمله توی ذهن کس دیگ .امثال شما ک ن بادین درست صحبت کنید ن اینکه نظر جامعی بدین بهتره ک سکوت رو انتخاب کنید 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
نگران نباش قطعا حل میشه فقط زودتر برو تا تبدیل به نوع دیگه ای از اضطراب نشده به اون خانم هم بگو که ...

چ نکته خوبی گفتی من قبل از این وسوساس وسواس در اضطراب داشتم ینی اضطراب ناخوداگاه 

ب خدا هر دختر پسری رو میبینم ک با همن از هم میپاشم گناه من چیه ک این بیماری رو دارم 

اصلا چیز خاصی نیس که عزا گرفتی 

خیلی شایعه

ولی حتما برو روان درمانگر ریشه ای مساله رو حل کن

ببین هرکاری میخوای بکنی بکن خب

فقط اگه میدونید دوستت داره؛ یکهو ولش نکن 

عاقبتش میشه مثل من که دیگه نمیتونه به هیچ پسری اعتماد کنه و از همه پسرا میترسه

🤍🌱️ 
مطمانی با مشاور حل میشه من در فکر خودکشیم

پس حتما به یه روانشناس مراجعه کنید،اگه افکار خودکشی دارید، لازم باشه ارجاع تون میده به روانپزشک،درمان داره نگران نباشید

من در امن و امانم،من خودم را دوست دارم وبه فرآیند زندگی اعتماد دارم
اینجا ی جای عمومیه اتفاقا تایپک زدن ک مداخله داشته باشیم توی نظرات .در ضمن کار من دفاع از ی نفره کار ...

تاپیک زدن که هر شخص نظرش را بیان کنه نه شما استاد سخن فاز مشاوره بگیرین در ضمن نظرت دادی رد شو چیکار داری کی چی میگه سرت همیشه تو کار خودت باشه به نفعت هست شما هم کوچیکتر از اونی هستی که منو مورد قضاوت قرار بدی کامنتم برای استارتر بود خودش بلده جواب بده شما فاز قاشق نشسته برندار 

و در آخر دختری که می‌دونه طرفش حال روحی خوبی نداره میگه بیا بگیرم از سلامت روانی برخوردار نیست 

ریپ هم دیگه نزن نمیخونم‌ تاکید میکنم نمیخونم‌ 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
چ نکته خوبی گفتی من قبل از این وسوساس وسواس در اضطراب داشتم ینی اضطراب ناخوداگاه 

من وسواس فکری دارم اضطراب هم دارم رفتم پیش روانشناس یک سری تکنیک گفت یه چند تا کتاب معرفی کرد

ولی یه حرفی زد خیلی جالب بود گفت اول از همه استرس های شدیده اگه درمان نشه تبدیل به اضطراب مزمن میشه و باز اگه کنترل نشه میشه وسواس

از خودت مراقبت کن و با خودت مهربان باش