2777
2789
عنوان

از ی دختره خوشم اومده ولی ..

1085 بازدید | 66 پست

جریان از این قراره من از ی دختر خوشم اومده اونم از من ..الان همش  میگه بیا خواستگاریم چرا معطلش میکنی ...

و اما من ی مریضی روحی دارم وسواس فکری که دایم نفسامو میشمارم همراه با افسردگی ک چن ساله درکیرشم و دارو میخورم .... خیلی بده ...نمیدونم چی براش توضیح بده ک درکم کنه شما میگید چیکار کنم؟ 

با این بیماری میترسم برم جلو بعد ازدواج ب مشکل بخورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برید پیش تراپیست مشکلتون اگ حل شد بعدا برید جلو 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

تو همونی نیستی که گفتی دکترم دندونپزشکی و کسی به یه بی پول زن نمیده؟

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

به نظرم براش توضیح نده خیلی.

خودت برو تراپی تا اوکی شی

نقطه ضعف میدی دستش فردا همینو به روت میاره...

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  

الان فرار می کنه😐

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔

دختره عقل نداره

بنظرم با این شرایط هنوز شما وضعیت روانی بهتری دارین تا ایشون 

❤️همسرم ،پسرم ❤️شما تنها میتوانید آخرین درمان من باشید و بی شک دیگران بیهوده میجویند تسکینم❤️
دختره عقل نداره بنظرم با این شرایط هنوز شما وضعیت روانی بهتری دارین تا ایشون 

چقدر راحت راجب دیگران صحبت میکنید .سختتون نیست اونم جلوی کسی ک ب اون شخص علاقه داره ://////

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤