2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3739 بازدید | 155 پست

من از وقتی خودم باردار شدم و حال خودمو میبینم ک چقددد سخته ی بچه رو فقط نه ماه حمل کنی دیگ چ برسه ب این ک ۲۰ چندی سال بزرگشم کنی تعجب میکنم از رفتار بعضی عروسا ک میگن دیگ من اوندم ت  زندگیت مامانت بشه مهمون در حد هفتع ای دوساعت

الان اگ شوهرم بره کف پاهاش مادرشم ببوسه بهش حق میدم

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۱

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

برام جالبه اینا ک گارد گرفتن تو زندگی واقعیشون و در شرایط مشابه استارتر باشن بازم انقد خانوم و مهربو ...

خیلی ناراحتم  بخدا پدرمو دراورده تاپیکامو بخون همش از مادرشوهرمخ  وقتی باررار میشم یادش میوفتخ پسر داره  حالت عادی ک شام و مراسم دارن مارو دعوت نمیکنن  تمیدونم چرا تا باردار  میشم پسرش عزیز میشه براش    خیلی کار زشتیه میگی با اسنپ نمیرم محاله  پسرم مارو ببر   بعد نیبرتت نگهش هم میداری؟   امروز عصر میخان برن بیرون با ننش  شب برمیگرده شوهرم  

اگه پسر داشته باشم خیلی به عروسم محبت میکنم ،کاری نمیکنم که اذیت شه مبهم شر برسونه  پسر ندارم ...

بعضی ها هرچی محبت کنی عسلو با دستت میخورن

دیدم که میگم

اینکه بخاطر یه شب که پسر پیش مادرش خوابیده که یک عمر سختی بچه رو به جونش خریده بهش تهمت  خراب بودن بزنیم خیلییییییه

درگذر تاریخ با تهوع بسیار استفراغ کردیم خاندانتان را :)

کاری به ادبیاتش ندارم و به نظرم ماجرارو با لفظ درست بیان نکرده

ولی خب انصافا اسی حق داشته 

کاش بعضی مادرا درک حال و شرایط بقیه رو داشته باشن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
خب این بیشترتقصیرشوهرته که نبایدزن بارداروتنهابزاره .

مادرش گریه میکنه  دیدم ک میگم خودشو میزنه   خودشو ب غش میزنه   خیلی فیلمه میخام بفرستمش سینما بازی کنه 

بعدم عزیزم توی ی ماشین چهار نفر میتونن بشینن 

میگقتی من تنهایی میترسم دنبالت میام شما ک دفعه قبلم دیده بودی

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

وااااا خانوما اسی حق داره 

اشکال نداره مادرشو برده اما نباید شب نگهش میداشته 

از اون بدتر اسی شوهرته که مونده و زن حاملشو شب تنها گذاشته!!!

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  
گلم این حرف ینی فاحشه ینی با مردای نامحرم رابطه داره حاالتو درک میکنم ولی این میشه تهمت شما بارداری ...

مرسی از تحلیل و بررسیت 😐😭

خانوم دکتر آینده ام شایدم پرستار🥺😁حامی زن زندگی آزادی ✌ دختر آریایی ام از نسل اسطوره های ایران عزیزم #مهسا#نیکا#مهرشاد#حمیدرضا#سارینا و ...🤍 طرفدار صلح در سراسر جهان 🌱اتـحـاد رود هـایـیـمـ ، دریـایـیـمـ 😎 #توماج صالحی 🤍 اگه باهام مخالفی ریپلای نکن چون ممکنه بشورمت و بذارمت اونور   
الهی که مامان بشی عزیزم،،به نیتت قران باز میکنم💝

♥️خیلی ازت ممنونم 🥰

مهربون

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
مقصر شوهرت بوده . نباید میموند

فکن سری  قبل گفت خونمون دزد اومده فکنم  شوهر من  ۲ ساعا فاصلمونه  رفت   ببینخ چیه! در صورتی ک  این ناطنی  خودش  ۷ تا پسر دیگه داره ک کوچه بغلیشن و شوهرشم ور دلشه   فقط گیرش رو شوهر منه