2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3739 بازدید | 155 پست
سقطم کرده بودم تو خواب  میدیدم رفتم تو ی چاه پر جن  هی ناخن میزدن ب شکمم     هی ...

عزیزم این مسائل رو فقط اونایی می‌فهمن و درکت میکنن که خودشون دیده باشن که من برای دشمنم هم نمیخوام ببینه اینا رو الان سرزنش ت میکنن که چرا این لفظ رو گفتی ولی نمیدونن که واقعا دیگه واژه ای برای این زنایی که با دعا و این کثافت کاری ها آتیش میزنن به جون دیگران و حتی به خانواده خودشون هم رحم نمیکنن نیست یا الان میان حتما میگن دعا اینا خرافاته که باید دیده باشی و کشیده باشی که بفهمی خرافه نیست که ای کاش بود 

الان تنها پیشنهادم به شما اینه که بزن به بیخیالی همه چیز رو بخدا ببینن نه سردت میشه نه گرمت دیگه بعد یه مدت جذابیت نداره آزار دادنت براشون و ولت میکنن 

همش روی خودت و بچت  تمرکز کن 

بعضیا متاسفانه سادیسم و مرض دارن روی هرچیزی حساس بودی دست میگذارن روش الان برای شما هم دست گذاشتن روی بارداری چه میشه گفت فقط خدا هدایتشون کنه 

عزیزم ناراحت نشی حس میکنم که نمیتونی در لحظه تصمیم بگیری شما بارداری اگه مادر خودتم خونتون بود باید ...

عزیزم منم میرفتم منم باید شب میموندم  چون میشناسمش

اتفاقا شوهرم گفت بیا من گفتم ن برو زود بیاااا   چون من گفتم برو بیا نگهش داشت! اخلاقاش کاملا دستمه   این نمیحاد  زندگی ما سرو سامون بگیره تموم نیتش  اینه  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم این مسائل رو فقط اونایی می‌فهمن و درکت میکنن که خودشون دیده باشن که من برای دشمنم هم نمیخوام ب ...

من دقیقا میخام خونمو تمیز کنم بچینم کارامو کنم  درشو ببندم با شوهرم بریم ننزل مادرم طبقه ی بالاشون بمونیم ک ب کارم نزدیکه  و ب دکترمم همینطور ک مادرش نیاد سمتمون ففط بخاطر اون  میخام برم   اینجکری حدعقل اعصابم اروم و نمیتونه دعا بیاره  مادرن خیلی زن پاک و نمازخونی  مادروشوهرم همیسه حرص میخوره ک مادرمو ب خوبی همه میشناسن  برای همین عمرا بیاد خونه مادرم   تصمین اینه ک برم ی مدت نباشم  

من دقیقا میخام خونمو تمیز کنم بچینم کارامو کنم  درشو ببندم با شوهرم بریم ننزل مادرم طبقه ی بالا ...

عالی همه چیز رو با تدبیر خودت پیش ببر و بهترین تصمیم ها رو در لحظه برای خودت و بچت بگیر و برای هیچ چیز اصلا حرص نخور که هیچکس ارزش حرص خوردن تو رو نداره چون الان با ارزش ترین چیز دنیا رو خدا داره بهت میده و توی وجود خودت پس با همه ی وجودت از کوچولوی قشنگت مراقبت کن و به این فکر که به دنیا که بیاد باید برای خودت و اون بهترین دنیا رو بسازی پس بیخیال بقیه بگذار برن به جهنم