2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3739 بازدید | 155 پست
باور میکنی من خودم تازه فهمیدم  این انقدی دعا نویسش قوی ک اون فهمیده تا من  فهمیدن فرداش & ...

وییییییییی

خدایاشکرت ♥️گروه سبز 💚💚وزن ۷۰ هدف ۶۵💚💚🧿 28دی وزن ۶۸۳۵۰🎖😇وزن ۲ بهمن ۶۷۶۰۰ 🧿🎖خدایا شکرت♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چنین دوستی هم آرزوست نکنه مادر شوهرت شوهرتونرو هم مسخ کرده دعایی چیزی شده اونم

شوهرم گفت با دوستت قطع ارتباط کن دعا اورده  ولی  بدبخت جوور منو میکشه همش    من باهاش دوستم هنوز ولی خونمون نمیاد  مهمون داشتم   ب دوستم گفتم بخدا نصف غذاهای مهمونی منو درست کرد   گفت دست ب هیچی نزن فقط بیا دم خونمون بگیرو برو     خیلی  خفن  خیلی کمکم کرده    شوهرم نمیحاد باور کنه مادرش مشکلداره

شوهرم گفت با دوستت قطع ارتباط کن دعا اورده  ولی  بدبخت جوور منو میکشه همش    من ...

شوهرت دعایی شده احتمالا 

میگن دعایی بشی اصن اون فرد رو بد نمی‌بینی کار های بدشو  نمی‌بینی انگار به چشمت نماد

شوهرت دعایی شده احتمالا  میگن دعایی بشی اصن اون فرد رو بد نمی‌بینی کار های بدشو  نمی‌بینی ...

دقیقا شوهرم همینه حالی  بحالی  قشنگ مشخص دعایی  من سرکتاب بار کردمم گفت از نادرشوهرت دور باش 

اونن دقیقا همونو مبخاست اگر میرفتم الان تو بیمارستان بودم بخدا  

عزیزم ناراحت نشی حس میکنم که نمیتونی در لحظه تصمیم بگیری شما بارداری اگه مادر خودتم خونتون بود باید براش اسنپ میگرفتی تا شب استرس الکی نگیری .حالا که همسرت رفته برسونتش خودتم باهاش میرفتی اون رو می رسوندی و اصلا از ماشین پایین نمیومدی زود بر میگشتی .یعنی چی اونم همین رو میخواد .امروز همسرت اومد بهش چیزی نگو چون رمش ‌پر شده و حرفای تو رو اصلا گوش نمیکنه بزار یه کم که ذهنش خالی شد متقاعدش کن تو الویت اول زندگیشی بعد تو هم بچتون 

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

ببخشید متوجه منظور شما نشدم میشه توضیح بدین

عزیزم جنین توی شکم مادر همه چیز روش اثر میزاره 

نگاه .صوت ها .حرف های مادر.مارر تو این دوران باید حواسش حتی به لقمه های غذاشم باشه ک پاک باشه و از دست هر کسی چیزی نگیره

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
والا منم باردارم یک ماه پیش حال مادرشوهرم بدشد ۵۰۰کیلومترفاصله داریم خودم به شوهرم گفتم پاشو برو ماد ...

خب؟

تو نمیترسی بقیه هم نترسن؟

تو پول داشته باشی منم دارم؟

منطقت منو کشته😑

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

هیچ زحمتی برای شوهر من نکشیده  نامادریشه گفتم ک   شوهر من ۳۶ سالشه این خانم ۳ سال زن ...

انشالله بچت سالم بیاد بغلت،به شوهرت بگو‌میترسم خدای نکرده مثل سریا قبل بشه شب تنهام نذار

خدایا به امید خودت...🤍🦋،درخواست دوستی رد میشه🙃
خب؟ تو نمیترسی بقیه هم نترسن؟ تو پول داشته باشی منم دارم؟ منطقت منو کشته😑

والله اونای ک نخونده مبنویسن واقعا برام عجیبن  یکی نوشته اونم عین مادر خودت  😐😐😐😐

والله اونای ک نخونده مبنویسن واقعا برام عجیبن  یکی نوشته اونم عین مادر خودت  😐😐😐😐

عزیزم به ایما میگن ک...ی...ر مغز😂

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲