2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3739 بازدید | 155 پست

۱🤣🤣

هرچند دعام نمیگیره اگر می‌گرفت الان مامان بودم😆

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا انقدر مث عقده ای ها حرف میزنی 

فکر کردم ببین چ کرده بنده خدا 

بنظرم قطعا مقصر تویی اونم از این لحاظ بدبین بودنت 

شوهرت تغییر نکرده اون تویی ک عوض شدی درضمن چیشد دیشب تا الان خوردنت ? ک تنها بودی :/

مسیحی هستم :)                                اسمم دبورا هستش 🍓 اعتماد بنفسشو اوایل نداشتم با کمک شماها عاشق اسمم شدم ب تازگی🤍در تاریکی اگر نوری یافت نکردی با دقت بیشتری بنگر شاید نور خود تو باشی🧡

مادرشورت موقع انتخاب عروس کور و کر بوده یکم فقط یکم تربیت داشته باشید 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد

فقط اونایی که از مادرشوهر دفاع کردن

اگه خودتون جای اسی بودین شوهره رو ۳ طلاقه میکردین از چیز دار میزدین

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

برام جالبه اینا ک گارد گرفتن تو زندگی واقعیشون و در شرایط مشابه استارتر باشن بازم انقد خانوم و مهربون برخورد میکنن،،حالا اسی ی مقدار بعضی کلمه هاش جالب نبود وگرن واقعا حق با اونه ،تو بارداری شوهرش شب بره و خونه نیاد خب آدم باشیم قبول کنیم بدتر این برخورد میکنیم دیگه

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
یادت باشه اوم مادره شوهرته ایناچیه نسبت میدین به هم .خب شوهرت بیادباهاش صحبت کن بگوشباتنهایی میترسم& ...

اون نگهش داشته  سری قبلی  ک باردار بودمم نگه میداشا شوهرمو  من ترسیدم تو خواب  بیدار شدم دیدم کیسه ابم پاره شده تو خون و اب خودم  غرق شدم