2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😊

| مشاهده متن کامل بحث + 3739 بازدید | 155 پست
اون نگهش داشته  سری قبلی  ک باردار بودمم نگه میداشا شوهرمو  من ترسیدم تو خواب  ب ...

وقتی چنین تجربه تلخی داشتی باید بیشتر مراقب می بودن ، بهرحال حاملگی یه پروسه به شدت مخاطره آمیزه گرچه برای بعضیا راحت میگذره،ولی زنی رو که یکبار سقط کرده بیشتر مراقبت میکنن...

به نظرم اسی حق داشته، مراعات زن باردار رو باید کرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی از تحلیل و بررسیت 😐😭

خب مگ دروغ میگم همه رفتارای مادر رو بچه اثر میزاره چه غذاش چ نگاهش چه حرفاش

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
خیلی ناراحتم  بخدا پدرمو دراورده تاپیکامو بخون همش از مادرشوهرمخ  وقتی باررار میشم یادش می ...

عزیزم درکت میکنم ،امیدوارم همسرت ی مقدار بیشتر شما رو بفهمه ،همسرت ک درکت نکنه توقعی از مادرش نباید داشته باشی

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
خیلی ناراحتم  بخدا پدرمو دراورده تاپیکامو بخون همش از مادرشوهرمخ  وقتی باررار میشم یادش می ...

قربونت برم من حسوده اون حسود از بدبختی شه این رفتار رو باهات می کنه

به همسرت پیام بده بگو بیاد پیشت یکم با ناز و عشوه بگو 

همسرت باید بدونه الان تو رو تنها نزاره شب هم نیاد خونه

یکم باهاش صحبت کن وقتی برگشت 

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

چه همسری به به

چه تاج سری به به

عزیزم به همسرت بگو انقدر ترسیدم کم مونده بود بچه رو از دست بدیم

بگو مادرت اسنپ بگیره

بردنی شب نیس اما برگشتنی خونت شبه؟

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

چه جالب!

از شوهر بی مسئولیت و بی فکر و بی ثبات خودت شکایتی نداری 

بعد مامانش فلان و بهمانه؟!

اگه تصمیم داری طلاق بگیری تاپیکم با عنوان {قبل از اقدام به طلاق چندتا سوال رو از خودتون بپرسین} رو بخون:)

وااااا خانوما اسی حق داره  اشکال نداره مادرشو برده اما نباید شب نگهش میداشته  از اون بدت ...

هروقت میحاد این کارو میکنه  میگه وای قلبم میترسم بمیرم و الکی ادا درمیاره    بعد ۷ تا پسر داره خودش  دقیقا تو خیابون خودشن! فقط میخاد شوخر من دور باشه ازم ۲ ساعا فاصلشه تا من! منم  خونمون نرده اینا نداره کلا تو ساختمون هیچکس نییس  فقط ی  طبقه پایینی داریم  ک بسته رفته شمال  تو کل ساختمون منم   خیلی میترسم      من بلافاصله بعد سقطم باردار شدم   سری  قبلیم مادرشوهرم دقیقا همینکارو کرد   یهو نفهمیدم چی شد با ترس تو خواب  سقط کردم با درد زیاد بلندشدم دیدم تو تخت پر خون و لخته و  نمیدونی چی بمن  گذشت تا تختو عوض نکردیم همش توهم میزدممم   الانم همون کار را رو شروع کرده  ب شوهرم زنگ زدم گفتم عین سری قبل داری شروع میکنی  جواب  سر بالا داد ک مادرم سرماخورده  باید ببرمش دکتر یا ن   داد زد سر من!!! نامانش خودش ۷ تا پسر داره ۲ تا دختر و ی شوهر گردن کلفت    اونا نمیتوننببرنش دکتر؟

خب پسرشه چی میشه ببرتش

اونکه مادره دل نگران بچش بوده که شب برگرده 

و دلش خواسته بچه‌ش پیشش باشه...

مساله اینه که شوهرش چطور تونسته قبول کنه زن حامله‌شو تنها بذاره ...

نتیجه؟ شوهرت بچه ننه‌ست

خدایا شکرت