mhshidafshar مدیر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 371 عنوان تهدید | مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 18 پست یه پسرع تهدیدم کردهمیگه زنگ میزنم ب داییت ازم عکس چهره داره ک اونم از پروفایلم برداشته چیز باز ندارهفقط میترسم زنگ بزنه ب داییمشمارشو از رو مغازش برداشته چیکار کنم؟؟ Olümden başkasi yalan. 1402/10/10 | 02:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhshidafshar مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 371 اصلا نترس با زنگ زدنش هیچ کاری نمیتونه بکنه اخع خانواده سخت گیری دارممیترسم Olümden başkasi yalan.
mhshidafshar مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 371 اگر باهاش پیامکی در ارتباط نبودی بگو گمشو برو بگو اگر گفت عکست از کجا داره بگو از پروفایلم نترس چی ... تو تلگرام پیام داده بهم Olümden başkasi yalan.
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 چجوری از تهدیدش اسکرین بگیر بده ب پلیس فتا ولی فک کنم دنگو فنگ زیاد داسته باشه، از وکیلای خبره بپرسی بهتره خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
mhshidafshar مدیر استارتر عضویت: 1402/03/07 تعداد پست: 371 اخ دست رو دلم نزار که یه پسر حروم زاده داره زندگیمو از هم میپاچه چرا عزیز دلم Olümden başkasi yalan.