2821
2789
بچه خودش بزرگ میشه؟؟؟؟  یعنی شما از مسئولیت تربیت بچه هیچی نمیدونی عزیزم  این جمله رو که ...

خیلی ببخشید تربیت بچه کوه کندنه؟یعنی انقدر سخته

بچه از اول با فرهنگ خانواده بزرگ میشه 

تربیتم اگاه کردن بچه از محیط اطرافشه 

تو ی خانواده ای که بساط پدرو مادرش مشروبو عرقه بنظرت تربیت بچه چجور میشه؟

میخام بگم بچه رو با فرهنگ خانواده و محیط اطراف تربیت میکنن

و تربیت ی بچه که با شکلات رام میشه سخت نیس 

مگه هرکس ازدواج کنه تحصیل و آینده نداره؟؟؟  خیر جانم... اتفاقا اگه انتخاب درستی داشته باشه، ی ...

به شخصه نمیتونم زندگیمو با اعتماد صفر تاصد به یک مرد پیش ببرم اونم توی اوضاع داغونی که جامعه داره 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۵ ازدواج کردم الان ۲۹ سالمه دوتا بچه هم دارم 

ولی خیلی حسرتا تو دلم موند کاش اینکارو نمیکردم 

کاش میفهمیدم وهیچوقت ازدواج نمیکردم 

کاش شوهرم واقعا همدمم بود

البته ربط به ادمش داره اگه طرفت درست باشه هیچوقت پشیمومن نمیشی چه در ۱۲ سالگی چه در ۵۰ سالگی

وقتی سی سالگی ازدواج کنی ۳۵ سالگی بچه دار بشیبچه ات ۱۵ سالشه تو ۵۰ سالت روزی هزار بار مرور میکنی با ...

من هیچ وقت حقیقتا از پروسه زایمان و مادر شدن و شیردهی (برا خودم ) خوشم نیومده 

بهش فکر نمیکنم ک بخوام بچه داشته باشم 

البته حرف شما هم درسته ها ولی دیدگاه ها متفاوت مثلا من ترجیح میدم اگررررر روزی نظرم عوض شد نسبت ب بچه یک مادر پخته کامل باشم تا یک مادر کم سن ک تنها ویژگی اون اختلاف سنی کم با بچه هست 

بهر چند نظر ها متفاوت و قابل احترام هست و انشالا ک هر کس در هر حالتش خوشبخت باشه 

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️
چه اصراری ب تحمیل عقایدت داری شما خب برو زن بالای سی سال بگیر کسی جلوتو نگرفته اتفاقا من طلاق بالای ...

شمت چه اصراری به شنیدن عقاید من داری بزو تاپیک های برای مادر شوهرت کادو بگیری یا نه

https://www.cruse.org.uk/
احسنت خداوند توانایی هر کسو رو پیشونیس نوشته ی دختر ۱۵ سالگی ازدواج میکنه مطمئن باش خداتوانایی در او ...

ممنونم 

اما ازدواج به روی پیشونی نیست یک ساعت پیش خانومی با بیست سال سن مطلقه بود چون در 16 سالگی ازدواج کرده بود و در 17 جدا 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

با احترام ب شما  اما من نمیتونم روی کسی حسابی باز کنم  ادمها در گذز زمان عوض میشن من نمی ...

خب دلیل هم نمیشه همه ازدواجها غلط باشه بعدم اینو بدون تا وقتی ازدواج نکنی روابط بین همسرها تعریفش خیلی واست سخته دور از جونت شما برای کسی که نابینا باشه بخوای توضیح بدی که دیدن چطوره ممکنه هی بگه خب چه فایده مثلا آشغال میبینی کثیفی میبینی آدمای بدبخت رو میبینی اما تو چطور میخوای بهش بفهمونی که حرفش درسته اما قشنگیهایی که میبینی ارزش دیدن این بدیها رو هم داره اون باید خودش درک کنه تا متوجه بشه دیدن چقدر ارزش داره خیلی ها هستن با وجود این که شرایط طلاق دارن و زندگیشون هم واقعا خوب نیست جدا نمیشن چون طعم خوشی های ازدواج خیلی پایداره

به شخصه نمیتونم زندگیمو با اعتماد صفر تاصد به یک مرد پیش ببرم اونم توی اوضاع داغونی که جامعه داره&nb ...

قطعا درسته

هیچ زنی نباید با اعتماد صد درصدی بره جلو

هر زنی ممکنه به عنوان یک زن هدفمند و قدرتمند تلاش کنه تا به اهدافش برسه... 

کسی مثل من و با روحیه مشابه، ترجیح میده این مسیر رو با یک همراه بگذرونه و ممکنه یک نفر هم ترجیحش این باشه تنها مسیر رو طی کنه... 

عزیزم حرفم اینه ازدواج و فرزندآوری، مانع پیشرفت نمیشه♡

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷