2821
2789

اسی خودت چن سالته

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه،

منتشر می‌شه.

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن. 🌷

افرین ب این فهم و شعورت الان من ۲۷سالمه ازدواج کردم میل جنسیم ک صفر ذوق و شوم اصلأ ندارم درسمم خوندم ...

قربونت برم ازدواجو غول فرض کردن 

بمیرم برات عزیزم🥺🥺🥺شرمنده اگه دلتو شکستم با حرفام

ازدواج باید آگاهانه باشه حالا دختر هجده ساله هم ممکنه به این آگاهی رسیده باشه مطلقا نمیشه گفت نرسیده ...

ی دختر هجده ساله باید به فکر ساختن ایندش باشه نه ازدواج 

اگر دختری که شما میگی اگاهه قطعاااا تحصیلشو و شغل ایندشو به ازدواج ترجیح میده 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

برگرفته از کتاب فیل ها پرواز میکنند ... بشین تا همچین کیسی بیاد 

منظورت این که مستقل باشین و بعد ازدواج کنین؟ اگه اینطوری درست میگی خیلی ها رو میبینم تاپیک های رویایی میزنن و یه شوهر جنتلمن و پولدار و خوش قیافه و و با تحصیلات عالی میخوان در حالی که خودشون هیچ پوئن  مثبتی ندارن همش تو خیالن

به هر چیزی که آسیبی کنی ،آن چیز جانگیرت .!!،چنان خیزد که از عشقش به خیزد صد پریشانی.!!!!

عزیزم الان من ۲۷سالم هست شوهر ۳۲ والا شوهرم ی بچه ننه ب تمام معناس همیشه ام سر خانوادهامون داستان دا ...

بالای 23 برای ازدواج خانم ها خوب نیست؟!!!! 

چرا؟ 

الان خیلی از دخترها بالاتر از 23 سالگی ازدواج میکنند. 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 دوست دارم هم شیعه🌙باشم هم مسیحی✝️ چند گروه از کاربرا با من بحث نکنن چون هیچ جوره با من به تفاهم نمیرسن: ۱_ اونایی که فکر میکنن با گفتن یه سری شعار و حرفای بی منطق روشنفکر به نظر میان ۲_ اونایی که به ادیان ابراهیمی توهین میکنن ۳_ اونایی که حقوق زن رو تو حمالی زن برای مرد میدونن با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏

بچه ها ازدواج از سی سالگی به بعد  اینطوریه که هر کاری میخوای بکنی میگی ولش کن چه کاریه کی حالش رو داره .زندگی کسل کننده و دور از ذوق و شوق هست من خودم احساس میکنم برای هر کاری دیره.

پس تا جوونید ذوق و شوق دارید ازدواج کنید و از زندگی لذت ببرید.

ی دختر هجده ساله باید به فکر ساختن ایندش باشه نه ازدواج  اگر دختری که شما میگی اگاهه قطعاااا ت ...

سوال من اینه مگه ازدواج با تحصیل و شغل در تناقضه؟ این باور از پایه غلطه که ازدواج مانع رشد هست

من که بقیه رو کاری ندارم ولی بشخصه ۹۰ درصدتونو میخرم با یه انعام زیر بشقاب

ت که انقدر پولداری ادم حسابی هسی اینجا چیکار میکنی تو سایتی ک خانم ها هستن بحث خاله زنکی میکنی

نه چون ارزش خرید پایینه 

در حد خودت شاید آخه کدوم آدم حسابی دخترش به تو میده هی همش از اول تاپیک داری توهین میکنی

به هر چیزی که آسیبی کنی ،آن چیز جانگیرت .!!،چنان خیزد که از عشقش به خیزد صد پریشانی.!!!!