2821
2789

جناب استارتر، نگاهتون تک بعدیه... 

عشق و حال رو توی گناه و هوس میبینید

ازدواج رو مانع پیشرفت میدونید! 

سن ازدواج برای آقا رو بالای 40 و برای خانم 30 سالگی میدونید!

این مسائل همه نشون میده شما نه تنها به بلوغ عقلی نرسیدید، بلکه حتی قدرت تحلیل و بینش منطقی هم ندارید! 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه،

منتشر می‌شه.

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن. 🌷

نه چون ارزش خرید پایینه 

پس مراقب باش مفت نخرنت

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

شما باید قبل از ازدواج طرفتون رو میشناختید  سن یک عدد نیست هرچی بالاتر بره فرد پخته تر میشه من ...

ببین من اصلأ کاری ب طرفم ندارم این ک میل جنسیم ضعیف شده این ک موهام همش ریخته این ک دیگه مادرم نیست این ک چهرم ب قشنگیه قبلأ نیست اون انرژی و حوصله رو ندارم ربطی ب طرفم ندارع

عزیزم تو مردی ۴۰ سالتم بشه ی دختر ۲۰ ساله میتونی بگیری  ولی ی زن ۳۷ باشه ی مر بزرگ ساله میاد خ ...

من ۱۰۰ سالم بشه یه دختر ۲۰ سالرو هم نمیگیرم. دختر باید قوی با اعتماد بنفس ، مستقل و قدرتمند باشه

https://www.cruse.org.uk/
ادم باید با ترساش روبه رو بشع چشم رو هم میزاری میبینی سنت گذشتهه الان پشیمون نیسی مطمئن باش ۳۰ سالت ...

بچه خودش بزرگ میشه؟؟؟؟ 

یعنی شما از مسئولیت تربیت بچه هیچی نمیدونی عزیزم 

این جمله رو که دیدم دیگه بقیه پیامتون نخوندم... 

و منی ک ۲۲ سالمه پنج ساله ازدواج کردم دوتا بچه دارم

منم همینطور ولی با این تفاوت ک یک بچه دارم. ولی راضین

لطفا یه ❤صلوات❤ واسه سلامتی‌ تو دلیم بفرستید😘تودلیه نازم به دنیا اومد و دنیامون صورتی شد😍😍اسرا خانم دلبر مامان بابا خوش اومدی به زندگی❤امروز ۱۲ روزه که دارمت❤دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍💗💗💗امروز واکسن چهارماهگیتو زدم گل مامان.۱۴۰۲.۱۲.۵....عشق مامان الان که دارم اینو مینویسم تو بغلم خوابت برده.امروز  کنارت یه لحظه خوابم برد وقتی بیدارشدم دیدم پیشم نیستی. یهو نگاه کردم دیدم اووووو رفتی زیر جا کفشی و به مامان میخندی😅😘دورت بگردم من.امروز ۴۰۳.۱.۲۲ هست و اولین نوروزی بود ک کنارمی خیلی دوست دارم مامان❤😇
سوال من اینه مگه ازدواج با تحصیل و شغل در تناقضه؟ این باور از پایه غلطه که ازدواج مانع رشد هست

والا بخداا اینا دارن با این تفکر حالشونو تراب میکنن ازدواجم نمیکنن ب وقتش 

والا بسپارین خودتونو ب قسمت ازدواج پیشرفت ادمو نمیگیره 

پیشرفتنم بگیره اصلا تورو ی مادر میکنع مادرزن میکنه مادرشوهر میکنع خو ازدواج نکنی ب این مقام ها چجور میخای برسی 

به موقع ازدواج کن به موقع مادر بشی به موقع مادرشوهر به موقع مادر زن بشی حسرت روزایی که گذشترو نخوری

چه اصراری ب تحمیل عقایدت داری شما خب برو زن بالای سی سال بگیر کسی جلوتو نگرفته اتفاقا من طلاق بالای سی ساله ها زیاد دیدم میگن نه همسرم در سطح من نیس و..... همه چی به خود شخص ب شعورش ب بلوغ عقلیش ربط داره من خودم هم ازدواج زیر۲۵ دختر با ازدواج زیر ۳۰ پسر قبول ندارم چون دخترا بین بیست تا بیست و پنج افکارشون ب کل تغییر میکنه ولی نمیام انقد مثل شما بگم فقطططط حرف من درسته هرکی خلافش عمل کنه طلاق میگیره 

ی دختر هجده ساله باید به فکر ساختن ایندش باشه نه ازدواج  اگر دختری که شما میگی اگاهه قطعاااا ت ...

مگه هرکس ازدواج کنه تحصیل و آینده نداره؟؟؟ 

خیر جانم...

اتفاقا اگه انتخاب درستی داشته باشه، یه همراه و همدم داره که حمایتش میکنه تا به هدفش برسه.... 

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
حقیقتا هیچ دلیلی برا ازدواج زیر ۳۰نمیبینم  حداقل برا من ک نمیتونم یکی و برا همیشه تحمل کنم&nbs ...

وقتی سی سالگی ازدواج کنی ۳۵ سالگی بچه دار بشیبچه ات ۱۵ سالشه تو ۵۰ سالت

روزی هزار بار مرور میکنی با خودت که کاش من مادر ۵۰ ساله نبودم.

وقتی بیاد اونوقت میفهمی فیل ها هم پرواز میکنن. شوخی کردم ولی واقعا همراه تو زندگی می‌تونه سرعت و انگ ...

با احترام ب شما 

اما من نمیتونم روی کسی حسابی باز کنم 

ادمها در گذز زمان عوض میشن من نمیدونم ادمی که جوونیمو براش میزارم ایا توی پنجاه سالگی هم همون طور همراه منه که در بیست سالگی بود 

پس ترجیح میدم تا جوونم جون بکنم تا فردایی در پیری حسرت کارایی بخورم که توی جوونیم میتونستم انجام بدمو با ازدواج به تعویق یا شایدم حذفشون کردم 

این حذف کردن هم همیشه به نفع نیست ممکنه جوونیمون بره پای ی مردی که حاضر نیست دیگه مثل قبل باشه و دیگه هم فرصتی نمونده باشه 

این موقعس که ی زن به معنای واقعی پیر میشه 

حالا اینکه شما خداروشکر انتخابت درست بوده و با گذشت زمان همسرت همون بوده که از اول بود ذلیل نمیشه همه ی ازدواج ها مثل شما از اب دربیاد

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد