2777
2789
عنوان

به نظرتون وقتی یه ادم بهش خیانت میشه به غیر از جدایی باید چیکار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 53 پست
نمدونم دختر گرانبها جان صحنه سازی بود یا نه من زیاد انلاین بودم وهربار میگفت دلیل انلاین بودنت چیه م ...

عزیزم 

من خیلی غم تو حرفات دارم حس میکنم .

دوست دارم از این حالت بیای بیرون.

چیزی که از آنِ تو باشه جایی نمیره.

به نظرم شادی را باید خودت بسازی...شروع کنی فردا به زورم شده برقصی و ورزش کنی و ...

روی خودت وقت بذاری .

همین که دنبال مطلب برای خوندن هستی نشونه خوبی هستش .

تو نمیدونی چه چیزهایی اون پشت ها خدا برات در نظر داره .پس بهش اعتماد کن 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

عزیزم  من خیلی غم تو حرفات دارم حس میکنم . دوست دارم از این حالت بیای بیرون. چیزی که از آنِ ...

راستش دختر گرانبها جان غم زیاد دارم خیلی زیاد فشار مالی زیادی ناخاسته بهم تحمیل شده بخاطر عفونت شدید دندان بعم خوردن مراسم عقد وبله برون رفتن اون ادم وشکایت رئیسم تو محیط کار ازم رو رفتن به سرکار بخاطر محیط گوچیک وهمکارا فضولم نداشتم ونمدونم چجوری تو جلسه پنج شنبه تو دادگاه دفاع کنم از خودم چون بشدت از دادگاه میترسم بخاطر محیط کوچیک ورفتن اون اقا وبدنام شدنم پیشش فک میکنع من یه دختر خائن وهرزم درصورتی که از ناچاری دست به چت با یه نفر دیگه زدم 

از طرفی بیکاریم باعث شده نتونم از پس هزینه دندونم بربیام نمدونم راه باز شدن گره ها چیه فقط امیدم به خداس 

برام دعا کنید دختر گرانبها جان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش دختر گرانبها جان غم زیاد دارم خیلی زیاد فشار مالی زیادی ناخاسته بهم تحمیل شده بخاطر عفونت شدید ...

انشاله گره کارت باز بشه عزیزم.

🥺🥺🥺🙏🙏🙏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

انشاله گره کارت باز بشه عزیزم. 🥺🥺🥺🙏🙏🙏

سلام خوبی دختر گرانبها عزیز من تو ۳ ماه گذشته چالش های زیادی پشت سر گذاشتم اولیش بهم خوردن عقدم بود درشرایطی که همه منتظر عقدم بودن کل فامیل ودوست واشنا نمدونم خیرتش چی بود 

دومیش نرفتم سرکار وبدلیل ترک کار ازم شکایت شد که با گذشتن از حقم به دادگاه نرفتم ویه جورایی رفتن ابروم بود 

سومیش سر یه اشتباه کوچیک کسی از دست دادم که جونمم براش میدادم 

سلام خوبی دختر گرانبها عزیز من تو ۳ ماه گذشته چالش های زیادی پشت سر گذاشتم اولیش بهم خوردن عقدم بود ...

سلام عزیزم 

ممنونم 

چقدر سخت بوده 😐

سلام خوبی دختر گرانبها عزیز من تو ۳ ماه گذشته چالش های زیادی پشت سر گذاشتم اولیش بهم خوردن عقدم بود ...

حال وروز این روزام بگم زمستونی وسرد با کلی اشک که جاشون تو صورتم یخ زده است بی حوصله وغمگین وخجالت زده با کلی حس دیگه اما ممنونم بابت دعات عزیز دل روزگات بهاری وپر امید 

خواستم بگم بهار بالاخره میاد 

حال وروز این روزام بگم زمستونی وسرد با کلی اشک که جاشون تو صورتم یخ زده است بی حوصله وغمگین وخجالت زده با کلی حس دیگه اما ممنونم بابت دعات عزیز دل روزگات بهاری وپر امید 

خواستم بگم بهار بالاخره میاد