2777
2789
عنوان

به نظرتون وقتی یه ادم بهش خیانت میشه به غیر از جدایی باید چیکار کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 53 پست

بستگی به اونی که خیانت کرده داره 

آیا آخرین بارشه؟؟ آیا پشیمونه؟؟ یا داره انکار می‌کنه و گردن نمیگیره ؟؟

اگه مورد اول هست شاید بشه دوباره زندگی کرد ولی اگه جبهه میگیره که من همچین کاری نکردم و دروغ و فلان بیخیالش شو

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی اگه یه مرد خیانتت ببینه در حد چت وعکس نود داغون میشه ؟؟

حقیقتا نمیدونم کامنت شما چه ربطی به کامنت من داشت.

توضیح میدین؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

من وقتی فهمیدم طول کشید تا بتونم ازش دل بکنم اول رفتم پیش روانشناس و حتی سعی کردم یه‌مدت باب میل طر ...

نمی دونم چرا با امضات گریم گرفت من برات یه عالمه شادی ارزو میکنم ❤😞

حقیقتا نمیدونم کامنت شما چه ربطی به کامنت من داشت. توضیح میدین؟

میدونی دختر گرانبها من با کسی در ارتباط بودم وبهش خیانت کردم  وکسی که باهاش درارتباط بودم با یه اکانت دیگه من امتحان کرد ومنم باهاش دوست شدم وبهش عکس خودم وعکس  ونود و...دادم حالا اون رفته ومن موندم وپشیمونی البته بیشتر وقتا نبود هرچقد بهش گفتم من محتاج محبتم درک نکرد وموقع ناراحتی هام تنهام مبزاشت حالا نمدونم بهش زنگ بزنم برگرده یا داغونش کردم

میدونی دختر گرانبها من با کسی در ارتباط بودم وبهش خیانت کردم  وکسی که باهاش درارتباط بودم با یه ...

خیانت نکردی در واقع ...صحنه خیانت شبیه سازی شد درسته؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

بستگی به اونی که خیانت کرده داره  آیا آخرین بارشه؟؟ آیا پشیمونه؟؟ یا داره انکار می‌کنه و گردن ...

پشیمونه دو روزه خجالت از سرو روش میباره من بدجور بهش تذکر دادم حتی گفتم یادته گفتم خیانت کنی خیانت میکنم هیچی نمیگفت ولی خیلی ناراحته

خیانت نکردی در واقع ...صحنه خیانت شبیه سازی شد درسته؟

نمدونم چجوری توضیح بدم ولی خودش یه ادم دیگه معرفی کرد منم به خاطر فشارها وناراحتی ها باهاش دوست شدم وبا خودش به خودش خیانت کردم دوسش دارم اما بارها نشون داد موقع سختی وتنهایی نیست والبته متم خیلی بچه گی وبی تجربه گی تشون دادم که بابتش خودم سرزنش میکنم

نمدونم چجوری توضیح بدم ولی خودش یه ادم دیگه معرفی کرد منم به خاطر فشارها وناراحتی ها باهاش دوست شدم ...

خب پس سهم ایشونم در به هم خوردن رابطه زیاد بوده.به نظرم ایشونم میخواسته بره و این صحنه سازی را کرده که راحت تر بره...

در مورد کتاب من حقیقتا مطالب کتاب ها را خوندم ولی اینکه خیلی کارآمد باشه کتابی تو ذهنم نیست..

تاپیک "من خودم را دوست دارم " از @بانوآرتمیس  را خوندین؟ استارت خوبی هستش برای عزت نفس

خب پس سهم ایشونم در به هم خوردن رابطه زیاد بوده.به نظرم ایشونم میخواسته بره و این صحنه سازی را کرده ...

نمدونم دختر گرانبها جان صحنه سازی بود یا نه من زیاد انلاین بودم وهربار میگفت دلیل انلاین بودنت چیه من تمام تلاشم میکردم که خودم بکشونم بالا اما درگیر مشکلات فراون بودم واون تایم بارها خواستم رابطه رو درست کنم اما هربار دورتر میشدم اون بارها اومد ومن پسش زدم اما حقیقتا جای خالیش اذینم میکنه