2777
2789
عنوان

توقف ضربان قلب جنین بیایین

8404 بازدید | 20 پست

سلام 6هفته و 6روز ضربان داشت همزمان لک بینی هم داشتم و 7هفته و 4روز مونده امکان بازگشت ضربان هست؟؟؟درد اصلا ندارم فقط لک قهوه ای و صورتی دارم معاینع هم کردن بسته بود چکار کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۲ هفته ایست قلبی کرد،هنوز سقط نشده فردا نوبت دکتر دارم برم دارو بده.

ولی متأسفانه ن دیگه امکان برگشت نداره،منم اولش نمی‌خواستم قبول کنم.ولی دو جا سونو دادم تأیید کردن ک دیگ زنده نیست 😔

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
اخه ضربان داشت الان نداره؟ پس چرا درد ندارم

عزیزم من جنینم ۱۲ هفته ایست قلبی کرد با اینکه هیچ درد و خونریزی نداشتم و تو ان تی بهم گفتن ضربان نداره با اینکه ۷ هفته مشکلی نداشت

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤
عزیزم من جنینم ۱۲ هفته ایست قلبی کرد با اینکه هیچ درد و خونریزی نداشتم و تو ان تی بهم گفتن ضربان ندا ...

دقیقا مثل من...

چند وقت بعد باز باردار شدین؟

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
عزیزم من جنینم ۱۲ هفته ایست قلبی کرد با اینکه هیچ درد و خونریزی نداشتم و تو ان تی بهم گفتن ضربان ندا ...

ببخشید با چ روشی سقط شد قرص یا کورتاژ 

دقیقا مثل من... چند وقت بعد باز باردار شدین؟

بله شما رو یادمه تو تاپیکتونم گفتم

من ۵ ماه بعد سقطم دخترم رو باردار شدم خداروشکر نگران نباشید

دلیلش چیه آخه ؟ پیرشدم بخدا

نمی‌دونم تا دکتر چی بگه

من بار اولم بود.ی بچه دیگم دارم،سر اون هیچ مشکلی نداشتم،اینکی هم من اصلا مشکلی نداشتم،برای غربالگری رفتم یکدفعه گفت جنین زنده نیست...۵ روزه تو شوکم..

دلیلش چیه آخه ؟ پیرشدم بخدا

من بارداری اولم بود و دکتر گفت دلیل مشخصی نداره و تو باردار اول سقط شایع هست منم داغون شدم

بله شما رو یادمه تو تاپیکتونم گفتم  من ۵ ماه بعد سقطم دخترم رو باردار شدم خداروشکر نگران نباشی ...

آهان یادم اومد ، ممنونم 

خداروشکر عزیزم

توکل ب خدا