2777
2789

بخاطر پول کممون وقیمتای نجومی رهن مجبورشدیم خونه عموی شوهرم ک ی آپارتمان داره تو ی محله متوسط روبه پایین بشینیم رهن کمتری میگیره ازمون و چندسالی میمونیم تاشاید فرجی شه بتونیم خونه بخریم

این محله همه امکانات رفاهی و داره از بازارچه و دکتر تا پارک و همه چی و نزدیکن ب خونه پدرم ک پیاده میتونم برم  البته خونه پدرم ی محله بالاترن ک خب نزدیکن ب این محله و پیاده ۱۰ دقیقه ی ربع میرسم 

اما چیزی ک شنیدم اینه ک خانمای بد داره قبلا هم پدرشوهرم خونشون تواین محله بوده زمان مجردی شوهرم و قبلا بهم گف این منطقه خوبی نیست

الانم بایکی از خانمای ک ساکن این منطقن ملاقات داشتم ک دوست عروس عموی شوهرمه 

اصلا خوشم نیومد از شخصیتش بااینک نماز میخوند ولی حس خوبی نگرفتم خصوصا ک راحت داشت درمورد همسایه روبروییه ک مرده اورده صحبت میکرد 

خلاصه بااین شرایط شما ساکن میشید؟؟البته من چیزی ک ندیدم فقط از شوهرم قبلا اینو شنیدم و اینک بااین خانم روبرو ک شدم یطوری شدم الان نمیدونم برم ساکن شم تواین آپارتمان؟؟

شما باشی. تصمیمتون چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شوهرم قبلا خطا کرده بود واس همین تا خانمای ابنطوری میبینم هم حساس میشم هم حالم بد میشه و یاد اون روزام میفتم ک تامرز طلاق رسیدیم البته الانم نمیخوام اون موضوع باز کنم چون گذشت واذیت میشم با یاد آوریش الان شکرخدا شوهرم خیلی خوب شده ودیگ چیزی ازش ندیدم و کلی احترام و محبت ازش میبینم وخیلی آرامش داریم 

تو چیکار کسی داری سرت تو کار خودت باشه با همسایه رفت آمد نکن من الان س سال هس تو ی خونه هستم هنوز همسایه طبقه بالاییم رو نمی شناسم

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
تو چیکار کسی داری سرت تو کار خودت باشه با همسایه رفت آمد نکن من الان س سال هس تو ی خونه هستم هنوز هم ...

درست میگی منم اصلا اهل رفت و آمد باهمسایه ها نیستم ولی چیزی ک نوشتمم بخون

اینکه بگی یه محله توش دعوا و لات بازی زیاده معقول تره ولی خانم های فلان کاره توی بهترین مناطق تهران ...

اتقاقا محله ایه ک اصلا دعوا و لات بازی نیس وحتی معتاد کمه اما این چیزی ک گفتم هس واس همین پرسیدم اخه من خیلی حساسم سراین جریان چیزی ک درمورد شوهرم نوشتمم بخون البته الان شوهرم خیلی خوبه وکلی  احتراممو داره و خیلی دوستم داره اینو قشنگ حس میکنم از کاراش ولی خب خطای گذشتش باعث شده سراین چیزا حساس باشم

من شوهرم قبلا خطا کرده بود واس همین تا خانمای ابنطوری میبینم هم حساس میشم هم حالم بد میشه و یاد اون ...

ببین عزیزم اگه می بینی همسرت واقعا پشیمونه از کارش دوست داره بهت محبت میکنه اصلأ شکاک نباش بد ب دلت راه نده ب روی خودت نیار اصلأ راجب  این مسئله  با خودش حرف نزن حساسش نکن همون طور که گفتم رفت آمد با کسی نکن کسی که بخواد خیانت کنه حتما که با همسایه اش نمیکنه میتونه محل کارش تو خیابون هر جایی واسه خودش یکی پیدا کنه پس نگران نباش

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
ببین عزیزم اگه می بینی همسرت واقعا پشیمونه از کارش دوست داره بهت محبت میکنه اصلأ شکاک نباش بد ب دلت ...

اره واقعا حرفات درست بود متاسفانه ب همسرم گفتم 

گفتم ک نمیخوام تواین محله بشینم گفت چرا گفتم جریان اینه هم خودت قبلا گفتی محله خوبی نیس هم بااین خانم ک همسایمونم میشه ملاقات ک داشتم اصلا خوشم نمیاد اینقد راحت میگف فلانی اینو میاره خونش 

شوهرمم گف اگ پول دستم بود میرفتیم جای دیگ 

گفت من صبح تاشب سرکارم و توخونه ای با کسی ارتباط برقرار نکن بعدگف اخه مجبوریم تا خودمونو جمع کنیم ماقراردادمون تااخر ساله شایدم فرجی شد ونرفتیم اونجا (ک میدونم میریم چون مجبورمیشیم)

الان ب خودم میگم کاش نمیگفتم و اینطور روشو باز نمیکردم

اره واقعا حرفات درست بود متاسفانه ب همسرم گفتم  گفتم ک نمیخوام تواین محله بشینم گفت چرا گفتم ج ...

آره دقیقا ولی اشکالی نداره دیگه ب روش نیار اصلا  مرد رو هر چی چکش کنی حساسیت ب خرجی بدی بدتره انرژی منفی نده ب خودت رایت میگه بنده خدا وقتی صبح تا شب نیس نگران چی هستی 

وای دقیقا همینطوره مرسی از راهنماییت عزیزم

😘😘