2777
2789

نون سبوس دار بهتره...هرچی سفید تر قند بالاتر

برنج کمتر مصرف کن کردی با مثلا عدسی لوبیایی زیره ای ،شویدی 

نوشابه حذف ابمیوه مصنوعی حذف

کیک و شیرینی در حد رفع ولع تاجایی که بشه حذف

چای با قندهای طبیعی اما همونم کم 

شما چند وعده برنج می‌خورید در هفته؟ صبحانه با چه نونی می‌خورید؟

من کلا برنجو حدف کردم ولی تویِ رژیما ۵-۷ قاشق غذاخوری میدن انگار

مثلا پیش میاد برنج بخورم سعی میکنم بیشتر قهوه ای باشه یا سفید ولی خیلی کم پیش میاد مثلا الان فکر کنم چند ماهه نخوردم میدونی من خیلی شکمو هستم ولی باید وزنم کم کنم پس به خودم گفتم اینهمه خوردی ۲-۳ ماه نخوری هیچی نمیشه.کلا سر قضیه ی قندم من خیلی شکلات دوست دارم الان توی رژیمم خرما میشه خورد در حد روزی یکی و عسل در حد یک قاشق چایخوری نونم والا من ایران نیستم ولی از این نونای تیره میخورم اینجا با گندم سیاه باکویت اسمشه درست میشه ایران نون جوهای خوبی داره کلا نانهای رژیمی خوب زیاد داره مره هاشونم‌خوبه من اول مزه ی این نونی که گفتمو دوست نداشتم مزه بهش اضافه کردم بعدشم دیگه بهش عادت کردم نون سفیدمم کلا حذفه شاید چند ماه یه بار بخورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما مصرف برنج و نونت چطوره؟ من دیوونه شدم وزنم کمه اینارو نخورمم اب میشم

منم وزنم کمه.    ولی خب ارث داریم،   برنج کم.غذاهام اکثرا نونی.‌نون هم کلی قند داره اخه

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
ببین پیش دیابت چیزیه ک برا همه ممکنه پبش بیاد و با تغییر سبک زندکی از بین بره برا همیشه اگه دورت دی ...

ارثی داریم دیابت نوع۲... من عاشق شیرینجاتم همیشه خوراکیای شیرین میخورم

ببین پیش دیابت چیزیه ک برا همه ممکنه پبش بیاد و با تغییر سبک زندکی از بین بره برا همیشه اگه دورت دی ...

والا من اصلا از برنج  و چیزای شیرین خوشم نمیاد هرگز نخوردم ولی قندم بالا رفته فقط نون میخورم ارثی داریم

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
نون سبوس دار بهتره...هرچی سفید تر قند بالاتر برنج کمتر مصرف کن کردی با مثلا عدسی لوبیایی زیره ای ،ش ...

در اصل مهم ترین ترکیب غذایی لازمه انسان قنده ولی خوب باید اصولی و اندازه باشه...نون وبرنج رو نمیشه حذف کرد میشه کمش کرد و به اندازه

ولی شیرینی شکلات نوشابه شکر قابل حذفه وفقط برای رفع ولع و گهگاه مشکلی نیست ،نه اینکه هرروز چای شیرین و کره مربا خورده بشه

کیک خودت درست کن که رژیمی باشه مثلا شکر نباشه و روش از قند طبیعی اما همونم کم  استفاده کن مثل عسل و شیره انگور و خرما

شما چند وعده برنج می‌خورید در هفته؟ صبحانه با چه نونی می‌خورید؟

شکر حذف کن کلا 

میوه یک تا دو عدد در روز 

بادام ۱۵ تا پوست کنده بخور 

قبل غذا سالاد بخور بعد پروتئین بعد کربوهیدرات اینطوری قند غذا کمتر جذب میشه 

سس سالادت روغن زیتون و ابلیمو یا نارنج و ...

هر روز اندازه دو تا کپسول ۵۰۰ دارچین بخور ظهر و شب این بیست درصد قندت رو پایین میاره 

برنج حتما ابکش کن یا با چیزی دم کن مثلا حبوبات یا سبزی 

تخم شنبلیله بگیر اسیاب کن هر روز یک ق چ نه بیشتر بریز تو اب یا ماست بخور اینم خیلی قند میاره پایین 

بامیه برای قند عالیه 

اینها تجربیات من هست 

روزی نیم ساعت پیاده روی یا ورزش بکن

فعلا امضا ندارم
روزی دو ساعت ورزش میکنم اما پیاده روی نیس

نه پیاده روی که فایده نداره

باید ورزش کمی حرفه ای تر بشه

در‌هر صورت قند ربطی به چاقی و لاغری نداره البته چاقی تاثیرش بیشتره ولی ما دوستِ خیلی لاغر داشتیم دیابت گرفته توی جوونی کلا باید رعایت کرد کربوهیدات و قندای سالم و سالم بخور کلا و پروتئین زیاد اگر زمان ورزشت بالاست

چربیم سالم دیگه

در اصل مهم ترین ترکیب غذایی لازمه انسان قنده ولی خوب باید اصولی و اندازه باشه...نون وبرنج رو نمیشه ح ...

من با دکتر غدد مشورت کردم میگف اصل ورزشه نه تغذیه🤒 میگف الان کار نداریم که قندت بالاس برای دو سه سال اینده ممکنه دیابت بگیری😬 و میگف وزن سالم مهم تره ... منکه چیزی نفهمیدم از حرفاش🤔

والا من اصلا از برنج  و چیزای شیرین خوشم نمیاد هرگز نخوردم ولی قندم بالا رفته فقط نون میخورم ار ...

عا خب عزیزم دلیلش همون ارثه

برو‌دکتر ببین داروی پیشگیری کننده ای هست برات یا نه

داعما تحت نظر دکتر باش