2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

1650 بازدید | 13 پست

سلام دوستان کسی تا حالا از آقای سکاها برای کنکور مشاوره گرفته 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
ممنون میشم راهنماییم کنید
1
100%
اصفهان هستم
0
0%

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله،طرز برخورد بسیار بد و بسیار انتقاد ناپذیر و تحقیر کننده ، جدایی از مسائل وظیفه ای مشاوره که هر مشاوری موظف به اجرای آن است حتی برنامه های منظمی هم نمیتوانید دریافت کنید و تایم شما بسیار اتلاف خواهد شد ، این مجموعه بیشتر ظاهر سازی دارد و اگر کسی هم از اینمجموعه حس رضایت دارد صد درصد قابلیت تجزیه و تحلیل رفتار های ایشان و عمق طرز فکر ایشان را نمیتواند درک کند و بسیار ظاهر بین است . در این مسیر بسیار روح و روانتان آسیب خواهد دید .به هر حال اگر مایل به مشاوره هستید در فرم قرارداد ذکر کنید که برنامه های منظمی دریافت خواهید کرد و در هر زمانی که لغو همکاری را خواستید مابغی هزینه ها بطور کامل به شما عودت گردند.موفق باشید

باید این موارد رو دوستان بدونند و روشن سازی بشه تا کسی آسیب نبینه ........

روح و روان بسیار بسیار آسیب میبینه و اگر بخواهید انتقاد یا کاری کنید واکنش تحقیر کننده و تهدید کننده میبینید ......

همه نظرات مخالف الکیه اینها شاید کسانی هستند که خودشون به خاطر عدم اجرای برنامه ها جایی قبول نشدن بعد میگن مشاور ما خوب نیست. دلسوز ترین و بهترین مشاور اصفهان خودشون هستند. من دو سال هست شاگردشون هستم بسیار عالی هستند. لطفا وقتی با کسی دشمنی دارید در فضای مجازی اینقدر الکی چیز ننویسید کسی رو تخریب کنید. رفتارشون هم بسیار محترمانه و خوبه. اصلا تا به حال بی احترامی و رفتار نامناسبی از ایشون من و خانوادم ندیدیم. نمیدونم واقعا چرا مردم وقتی مشکل از خودشونه میگن مشاور ما مشکل داره.

در همین صفحه نوشته شده اگر هم خواستید همکاری کنید توی قرارداد مواردی رو دقت کنید این که بگیم این نظر ها الکی هست نارضایتی ها دشمن هستند و با یک مشاور دشمنی دارند غیر منطقی هست و کسی هم اینرو نمیگه من مشاورم بد بود که درس نخوندم. نارضایتی ها علت رفتاری داره

چرا پس بقیه شاگردانش اینطوری ایشون رو در فضای مجازی تخریب نمیکنند

رتبه شون خوب شد رفتار محترمانه ای باهاشون داشتن و خاطره خوب.

اول عیب های خودتون رو بررسی کنید

شاید شما نمیتونید و نتونستید با آقای سکاکها ارتباط بگیرید دلیل نمیشه ایشون مشاور خوبی نباشند چرا حرف کلی میزنید

اصلا از کجا معلوم ۳ ، ۴ نفری که هستید هدفتون تخریب یک شخصیت در فضای مجازی نباشه.

همه نظرات مخالف الکیه اینها شاید کسانی هستند که خودشون به خاطر عدم اجرای برنامه ها جایی قبول نشدن بع ...

اینکه بگید همه نظرات مخالف الکیه درست نیست من خودم با ایشون مشاوره داشتم اولش که میری برای ثبت نام همه چی خوبه و ایشون خیلی دانش آموز و خانوادش رو توی همون جلسه اول ترغیب میکنه و تو فک میکنی که وای الان دیگه همه چی تمومه ولی بعد یه مدت تازه بی نظمی ها توی برنامه دادن و برگزاری کلاس های فیزیک، جلسات مشاوره فردی و ... شروع میشه و بعدشم به بهونه های مختلف میپیچونت

یه سری چیزا براش مهمه که اصلا یه مشاور کنکور نباید اینطوری باشه مثلاً تبریک مراسمای مختلف

اگه بهشون تبریک نگی ناراحت میشن😂 درسته که اینکار یه جور احترامه ولی یه مشاور کنکور اصلا نباید این چیزا واسش مهم باشه

تعداد زیادی شاگرد قبول میکنن ولی بعداً نمیتونن از پس رسیدگی به همشون بر بیان و کیفیت کار بشدت میاد پایین