کسی هست ک چند ساله داشته باشه؟؟ من پارسال متوجه شدم ک دارم .. تیپ ۵۵ پرخطر .. شوهرمم داشت تیپ ۱۶ . با کسی رابطه نداشتم و از شوهرم گرفتم ولی نمیدونم چرا فرق دارن ..برا من از خود زیگیل نمونه گرفتن ازمایش گرفتن بار اول تیپش شد ۵۵ بعد شک داشتم ک حتما اشتباه شده دوباره رفتم از همون زیگیلا نمونه گرفتن ک جوابش منفی شد و گفتن زیگیل نیستن .. پاپ اسمیر دادم گفتم مشکلی نداری .. شوهرمم همون ازمایشگاه ازش نمونه گرفتن ک گفتن زیگیله .. ممکنه اشتباه کرده باشن کلا؟؟؟؟؟ و زیگیل نباشه؟ یعنی ارزومه ..
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
۹۵ درصد اره و ۵ درصد از راهای دیگس ک خیلی ناچیز و بعیده
عزیزم از شوهرم خیالم راحته رابطه نداشته قبلا منم قبلش نداشتم سوالم در این راستا هست ک مثلا تو اتاق پرو شلوار پرو میکنیم یا مثلا پوستمون ب پوست کسی بخوره حین بغلو...یا استخر و باشگاه سرایت میکنه ؟
واکنش شوهرتون چیه و اینکه روابط زیادی داشتن قبل از شما؟
اون خودش بیشتر از من حالش بد شد .. و واقعا عاجز شده بود میگف اصلا نمیدونستم همچین چیزیو .. مثلا ایدزو میدونن ولی به این اهمیت نمیدن مردا چون حقیقتش این ویروس ی ور مردارو هم نمیگیره و بیشتر زنارو سرویس میکنه .. بخاطر همین رعایت خاصیمنمیکنن و فک میکنن کاندوم بزنن حله در حالی ک کاندوم اصلا کمکی نمیکنه .. واکنشش پشیمونی بود اونم بخلطر حال گند من . نه خودش
عزیزممم😢 اخه شنیدم بستگی به سن داره من الان۲۹سالمه میشه زد؟
اره عزیزم من ۳۲ سالمه تازه ازدواجم کرده بودم بعد رفتم زدم . دو دز زدم دز سوم بهمن. ولی بهترین زمان ۹تا ۱۵ سالگی . و همینطور قبل از رابطه جنسی هست. ولی فعلا مقالات گفتن تا فکر کنم ۴۵ سالگی (یا شاید بیشتر) هم بزنید تا حد زیادی خوبه. من چون گرون بود ۴ ظرفیتی زدم . ببینم اگه بیمه بده نه ظرفیتی رو دز سوم بزنم نشدم همون ۴ ظرفیتی
تو مطب دکتر با یه خانومی حرف میزدم میگفت اصلا زگیل نداشتم فقط بوی بد واژن داشتم هنگام رابطه انگار بوی سگ مرده میداد اون موقع سرطان رحم داشت ک درمان شده بودمیگفت فقط روغن حیوانی گوسفند رو با زردچوبه قاطی کردم عین شیاف هر شب یکی کردم داخل واژنم و صنوبر سوزنی هر روز خوردم و یه قرص گفت الان حضور ذهن ندارم ولی گیاهی بود عطار داده بود میگفت بعد ۴سال رفتم دیگه ناامید شدم رحمم در بیارن دکتر با جواب آزمایش اومد ک خانوم چیکار کردی کلا سونو آزمایش همش نرمال هست منم همون کار کردم نمیدونم بخاطر اون رحمم در نیومد یا مال رحمم پرخطر هست ک خودش نشون نمیده