2789
عنوان

زیگیل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7376 بازدید | 348 پست
انتقالش ندی ب کسی یعنی چی؟؟ یعنی فردبیمار این داروها رو مصرف کنه کسیو دیگه مبتلا نمیکنه

نه اون دارو ها ک میگن بخورین خوبه .. بعضی زیگیل ها  میگن تا ۲ سال کلا از بدن خود بخود میرن . ولی اونایی ک پر خطرن خیلی دیرتر ممکنه برن و حتی ممکنه اصلا نرن .. مثلا بمیگن فیرز و لیزر  و کرایو اینا در واقع درمانش نیستن میخوان پخش نشه تو ظاهر بدن . هرچی بیشتر پخش شه امکان انتقال و بیشتر شدن رو خود  بدن بیشتره ‌. سریع برش میدارن ...درمان اصلیش فقط بالا بردن سیستم ایمنی بدنه با تغذیه ی خوب و ورزش اون قرص ها هم کمک میکنن ک سیستم ایمنی بدنت بره بالا بلکه از بین ببرش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من حتی تاپیک هم در این مورد زدم ک پیج های ک تبلیغ میکنن تو ۶ماه کامل درمان بشید واقعا درسته یا نه؟بخ ...

من اونو از دکترم پریسدم میگف دروغ محضه . و اینا از حال بد مریضا سو استفاده میگنن برا پر کردن جیب خودشون . شاید دارو های گیاهیی ک میگن تو حالت کلی مفید باشن ولی درمان قطعیییییی ک میگن نیست 

اسی من مجردم و هیچ گونه رابطه جنسی نداشتم هیچگونه حتی دستمم به یک پسر نخورده تا حالا در این حد  ...

زیگیل تو بیشتر مواقع درد یا سوزش ندارن .. من فکر نمیکنم زیگیل باشه ولی حتما دکتر برو .. هزار تا چیز دیگه هست بجز زیگیل .. ک خطر ندارن و درمان دارن .. زیگیل واقعا از راه رابطه جنسی میاد 

ممنون عزیزم از اطلاعاتی که دادی❤️

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم بقیه بخونن و بدوننن ک چیه .. ت  کشور عقب مونده ما اطلاع رسانی صفره واقعیه در مورد همچین چیز مهمی .. هیچ ک اطلاع نمیدن واکسنیم در اختیار بقیه نمیزارن .. واکسنش هم گرونه هم بزور گیر میاد 

..یعنی فقط متاسفم

آخه میگید نگفتن بده ولی نگفتن هم که خوبه نمیدونم من نسبت به هیچ واکسنی تا به حال شک نکردم حتی واکسن ...

اکثر دکتر ماما ها میگن واکسنشو بزنین . منه  احمق وقتی ۱۹ سالم بود ی ماما کردم ک چقدددددددر ب من گف واکسن گارداسیو بزن چقد بهم گف ک خطرناکه من  اون موقع پولشو نداشتم ک بگیرم بعدشم افتاد پشت گوش و الانم این شد نتیحه ش .. البته اینم بگما واکسنش کلا ۱۰ سال ایمنی داره 

آره گلم من داخل یا بیرون رحم ندارم با معاینه چشمی و آزمایش منفی شده...رو نوک زبونم دارم 

عزیزم احتمالا شما ایرانیش رو زدید ک فک کنم دو ظرفیتی هم باشه. چون من چندماه پیش ۳۵۰۰ زدم چهارظرفیتی . نه ظرفیتیش ۱۲ اینا بود

یعنی از گرفتن جلوگیری نمیکنه نه؟ فقط زن ها میزنن یا مردها هم میزنن واکسنش رو؟

زیگیل تناسلی ۱۰۰ تا تیپ داره !!!!! این واکسن میاد تیپ ۱۶ و ۱۸ ک پر خطر ترینه ولی خیلی خودشو نشون نمیده رو ایمن میکنه با  ۶ و ۱۴ ک تهاجمی ترینه کل ناحیه تناسلیو در بر میگیره ولی خطرش خیلی کمه ..بقیه تایپ هاشو ک نمیتونه کنترل کنه ... فک کن چقد دیگش میمونه .. اما اونا کم خطر ترن و ممکنه تو ۲ سال از بدن خود ب خود برن