2789
عنوان

زیگیل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7376 بازدید | 348 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم بعنوان شخصی که تجربه دارم میگم لطفا هر سه دوز واکسن رو بزن اصلا نگران هم نباش الکی به خودتون ا ...

اخه من استخر هم نمیرم لیزر هم تازه جلسه اولم هفته دیگس که کلا باید کنسل کنم خیلی مراقب بهداشتمم لباس کسیو نمیپوشم چطور ممکنه وای امیدوارم زگیل نباشه

۹۵ درصد اره  و ۵ درصد از راهای دیگس ک خیلی ناچیز و بعیده

عزیزم از شوهرم خیالم راحته رابطه نداشته قبلا منم قبلش نداشتم سوالم در این راستا هست ک مثلا تو اتاق پرو شلوار پرو میکنیم یا مثلا پوستمون ب پوست کسی بخوره حین بغلو...یا استخر و باشگاه سرایت میکنه ؟

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
واکنش شوهرتون چیه و اینکه روابط زیادی داشتن قبل از شما؟

اون خودش بیشتر از من حالش بد شد .. و واقعا عاجز شده بود میگف اصلا نمیدونستم همچین چیزیو .. مثلا ایدزو میدونن ولی به این اهمیت نمیدن مردا چون حقیقتش این ویروس ی ور مردارو هم نمیگیره و بیشتر زنارو سرویس میکنه .. بخاطر همین رعایت خاصیم‌نمیکنن و فک میکنن کاندوم بزنن حله در حالی ک کاندوم اصلا کمکی نمیکنه .. واکنشش پشیمونی بود اونم بخلطر حال گند من .‌ نه خودش

اخه من استخر هم نمیرم لیزر هم تازه جلسه اولم هفته دیگس که کلا باید کنسل کنم خیلی مراقب بهداشتمم لباس ...

عزیزم زگیل دراوردین؟

زگیل تناسلی ظاهرش رو تو گوگل گذاشتن چک کنید...

تشبیه مناسبی هم نیس ولی شبیه گل کلم هست..

عزیزممم😢 اخه شنیدم بستگی به سن داره من الان۲۹سالمه میشه زد؟

اره عزیزم من ۳۲ سالمه تازه ازدواجم کرده بودم بعد رفتم زدم . دو دز زدم دز سوم بهمن. ولی بهترین زمان ۹تا ۱۵ سالگی . و همینطور قبل از رابطه جنسی هست. ولی فعلا مقالات گفتن تا فکر کنم ۴۵ سالگی (یا شاید بیشتر) هم بزنید تا حد زیادی خوبه. من چون گرون بود ۴ ظرفیتی زدم . ببینم اگه بیمه بده نه ظرفیتی رو دز سوم بزنم نشدم همون ۴ ظرفیتی

دقیقا ‌...

تو مطب دکتر با یه خانومی حرف میزدم میگفت اصلا زگیل نداشتم فقط بوی بد واژن داشتم هنگام رابطه انگار بوی سگ مرده میداد اون موقع سرطان رحم داشت ک درمان شده بودمیگفت فقط روغن حیوانی گوسفند رو با زردچوبه قاطی کردم عین شیاف هر شب یکی کردم داخل واژنم و صنوبر سوزنی هر روز خوردم و یه قرص گفت الان حضور ذهن ندارم ولی گیاهی بود عطار داده بود میگفت بعد ۴سال رفتم دیگه ناامید شدم رحمم در بیارن دکتر با جواب آزمایش اومد ک خانوم چیکار کردی کلا سونو آزمایش همش نرمال هست منم همون کار کردم نمیدونم بخاطر اون رحمم در نیومد یا مال رحمم پرخطر هست ک خودش نشون نمیده

اون خودش بیشتر از من حالش بد شد .. و واقعا عاجز شده بود میگف اصلا نمیدونستم همچین چیزیو .. مثلا ایدز ...

اگه کاندوم هم جلوگیری نکنه خب یعنی هر کسی مبتلا بشه حتما طرف مقابلش هم میگیره دیگه نه؟

شما سرزنش نمیکنید یا غر بزنید؟

عزیزم زگیل دراوردین؟ زگیل تناسلی ظاهرش رو تو گوگل گذاشتن چک کنید... تشبیه مناسبی هم نیس ولی شبیه گ ...

نمیدونم از استارتر پرسیدم که شما گفتین سه دوز واکسن رو برم بزنم و نگران نباشم

آخه میگن شکل های متفاوتی داره من توضیح دادم نمیدونم میشه پیام قبلیمو بخونین خودتون روش ریپ زدین