2789
عنوان

زیگیل دارم

7374 بازدید | 348 پست

کسی هست ک چند ساله داشته باشه؟؟ من پارسال متوجه شدم ک دارم .. تیپ ۵۵ پرخطر .. شوهرمم داشت تیپ ۱۶ . با کسی رابطه نداشتم و از شوهرم گرفتم ولی نمیدونم چرا فرق دارن ..برا من از خود زیگیل نمونه گرفتن ازمایش گرفتن بار اول تیپش شد ۵۵ بعد شک داشتم ک حتما اشتباه شده دوباره رفتم از همون زیگیلا نمونه گرفتن ک جوابش منفی شد و گفتن زیگیل نیستن .. پاپ اسمیر دادم گفتم مشکلی نداری .. شوهرمم همون ازمایشگاه ازش نمونه گرفتن ک گفتن زیگیله .. ممکنه اشتباه کرده باشن کلا؟؟؟؟؟ و زیگیل نباشه؟ یعنی ارزومه ..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب به شوهرت نگفتی با کی خوابیدی اینا رو گرفتی ؟

قبل من هزار تا رابطه داشته  اولش ب من میگف من کلا ۵ تا دوس دتر بیشتر نداشتم بعد ها فهمیدم ..خدا رحم کرده بهم ک ایدز نگرفتم فقط

چرا انقدر زياد شده اكثرا ميگن زيگيل دارن  واقعا دارم ميترسم😢

برو واکسنشو بزن .اگه بفهمی من چ حسرتی میخورم ک واکسنشو نزدم همین الان زنگ میزنی دنبال واکسن میگردی

برو واکسنشو بزن .اگه بفهمی من چ حسرتی میخورم ک واکسنشو نزدم همین الان زنگ میزنی دنبال واکسن میگردی

عزیزممم😢

اخه شنیدم بستگی به سن داره من الان۲۹سالمه میشه زد؟

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔
زگیل یه نوع تست داره دیگه کشت کردن

اره میگن اون تستی ک از خود زیگیل برداشته میشه خیلی دقیقه .. ولی برا من باور اول گفتن زیگیله بار دوم گفتن نیست . حتی دکتره زنگ زد ب خود ازمایشگاهه گفت چطوره ک ی بار مثبته ی بار منفی؟؟؟؟ طرفم گف بخدا ده بار ازمایشش کردیم این زیگیل نیس 

زگیل تناسلی قابلیت تبدیل شدن ب سرطان داره سرطان گلو دهانه رحم روده مقعد....هر کجای بدن ک باشه ولی تا تبدیل شدن ۱۰سال وقت برا درمان دارید..‌.پزشکان قرص پاورفیت واکسن گارداسیل ک مارکای ایرانی هم اومدن و فریز و لیزر اینارو میگن..بیشتر سنتی درمان کنید چون پزشکی چندان درمانی نداره

خب طلاق گرفتی یا هنوز موندی ؟

نه طلاق نگرفتم اصلا حوصله مرد دیگه ندارم . حال روحیمم خوب نیس اصلا حوصله این چیزارو ندارم 

بعدش اون میگه بخدا منم ندونستم ک دارم و قسم و قران . چی بگم دیگه؟