2789
عنوان

زیگیل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7375 بازدید | 348 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه.هزینش.چقدره.کجا.میزنن

الان فکنم هزینه ش ۳ یا ۴ تومن شده باشه بابت هر دوز ... ۳ دوز باید زد در طی  ۶ ماه .. ب فاصله ۱ ماه بعدش ۲ ماه بعد ۴ ماه .. حتما هم  واکسن خارجی باشه ک ۴ تا تایپ ۱۶ و ۱۸ و ۶ و ۱۴  رو پوشش بده ..  

دکترا میگن تاثیری ک ممکنه  زیر ۳۰ سالو داشته باشه  نداشته باشه . ولی بنظر من حتی تا ۵۰ سال ...

ممنون.گلم. زگیل به چشم میاد چه شکلیه

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
وقتی با کسی رابطه نداشته باشیم نمیاد نه؟

نه نمیاد . منظور از رابطه نداشتن کلا رابطه نداشتنه ها . مثلا نه اینکه دخول نباشه . این ویروس انقد عوضیه ک با تماس پوست ب پوستم بیچاره ت میکنه ..

واکسن گارداسیل حتما بزنین .. حتما .. نون شبم نداشتین حتما پولشو جور کنین بزنین .. چون زیگیل حتی با ک ...

ممنون.گلم. درمان داره  حالا شما گرفتی چکار میکنی

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
ممنون.گلم. زگیل به چشم میاد چه شکلیه

متاسفانه ممکنه اصلا خودشو نشون نده و داخل رحم باشه بخاطر همین حتما تست پاپ اسمیری ک برای hpv  هست رو بدین .. ولی اونی ک خودشو نشون میده شبی گوشت اضافه س و یا حالت گل کلمی داره ک زیر انگشت بازی میکنه .. ممکنه ب رنگ گوشت یا حتی سفید باشه ..اوناییم ک خودشونو نشون میدن معمولا ولی نه همیشه جز تیپ های کم خطرن ..

ممنون.گلم. درمان داره  حالا شما گرفتی چکار میکنی

خواهش میکنم . درمان خاصی نداره در کل . ولی میگن قرص پاور فیت و هگزاین جدیدا پیشرفت خوبی تو کنترلش کردن ... ک من ی دوره استفاده کردم .. چیزای دیگه ک اسمش درمانه در واقع برا اینه ک وجود خارجی زیگیلو بردارن ک انتقالش ندی ب کسی  ولی درمانی نیست برا شخص . ویروس تو بدنش فعاله حتی اگه ظاهر نشه .. واکسنم میگن خوبه برا زیگیل حتی  بعد از گرفتتش .. 

نه نمیاد . منظور از رابطه نداشتن کلا رابطه نداشتنه ها . مثلا نه اینکه دخول نباشه . این ویروس انقد عو ...

خوب خیالم راحت شد حالا تا ازدواج و بعدش،یه فکری میکنم 

مثل مرداب غمگینی ک نیلوفر نداشت ..
متاسفانه ممکنه اصلا خودشو نشون نده و داخل رحم باشه بخاطر همین حتما تست پاپ اسمیری ک برای hpv  ه ...

برا شوهرت.چطور متوجه شدی که ازش گرفتی