2789
عنوان

زیگیل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7376 بازدید | 348 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جز پر خطرا نیس ک .. برا من ۵۵ بود برا شوهرم ۱۶ ک بدترینشه و احتمالا منم دارمش

بمونه تبدیل ب پر خطر میشه...توی خون نیست ویرووس ولی با رفتن زگیل هم ویروس باز بدن میمونه قابل انتقاله

برا شوهرت.چطور متوجه شدی که ازش گرفتی

من ۳ و ۴ هفته بعد از رابطه باهاش متوجه ی دون دون هایی رو ناحیه بیکینیم شدم داشتم باهاش حرف میزدم ک اره شنیدم زیگیل زیاد شده و فلان ک گف زیگیل چیه؟؟؟ توضیح دادم براش یهو نشست خودشو چک کردن ک ۲ تا زیگیل خیلی ریز گوشتی دیدیدم .. یعنی اون لحظه باید حال منو میدیدی انگار دنیا رو سرم خراب شد .. رفتیم دکتر گف اره زیگیله سوزوندش .. انقد ریز بودن ک من اصلا ندیده بودمشون ... بعدش ک من سریع رفتم دکتر .. ک گفتن منم دارم ..

استارتر عزیز ان شاءالله زودتر سلامتیت رو به دست بیاری فقط یه سوال راه انتقالش رابطه جنسیه؟منظورم استخر لیزر یا دستشویی مشترک یا هر چیز دیگه هم ممکنه باعث بشه بگیری؟

نمیدونم.من فقط پاپ اسمیر دادم

پاپ اسمیر خالی نه .. پاپ اسمیری ک توش hpv  رو مشخص کنه .. مثلا منم پاپ اسمیر ساده دادم تو جوابش هیچ مشکلی نیست .. ولی تو  پاپ اسمیری ک نوع hpv رو مشخص میکنه همه چیو دقیق میگه 

واکسن.داروخانه داره

فقط حلال احمر .. فقط .. جاهای دیگع ممکنه ازادش رو بگن دارن ولی اول اینکه خیلییییی گرون ترن در حد ۴ و ۵ تومن اختلاف قیمت و  دوم اینکه این واکسن یخچالیه .. و اصلا معلوم نیس اونی ک ازاد میاره چطور اوردش؟؟؟؟ خراب شده یا نه؟؟؟؟ بخاطر همین از جای معتبر مث حلال احمر تهیه کن .. یکم معطلی داره مثلا هی باید زنگ بزنی ببینی کی میارن و تا میارنم هیجی نمیمونه ... باید مدام پیگیر باشی بگیریش

من ۳ و ۴ هفته بعد از رابطه باهاش متوجه ی دون دون هایی رو ناحیه بیکینیم شدم داشتم باهاش حرف میزدم ک ا ...

سوزوندش.خوب شد

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
استارتر عزیز ان شاءالله زودتر سلامتیت رو به دست بیاری فقط یه سوال راه انتقالش رابطه جنسیه؟منظورم است ...

ممنون عزیزم‌.. ببین ۹۵ درصدش فقططططط راه جنسیه ... و راه های دیگه فقط فقط ۵ درصد امکان انتقال دارن ک تو علم پزشکی خیلی ناچیزه ...ولی غیر ممکنم نیس