2789
عنوان

زیگیل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7376 بازدید | 348 پست
ممنون عزیزم‌.. ببین ۹۵ درصدش فقططططط راه جنسیه ... و راه های دیگه فقط فقط ۵ درصد امکان انتقال دارن ک ...

بعد یه سوال قبل ازدواج میشه از طرف مقابل خواست آزمایش بده ؟مشخص میشه آزمایشش رو بده که داره یا نه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اره تا زیر ۳۰ سال جواب میده . تروخدا برو بزن .. نمیدونی چقدر مهمه

یعنی بالای سی سال زدنش بی فایده هست ؟

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

سوزوندش.خوب شد

ببین منظور از خوب شدن اینه ک دیگه در نمیاد ولی تو بدن هست ... هر لحظه م سیستم بدنت ضعیف بشه دوباره ظاهر میشه .. حتی تو جواب ازمایشا ی بار منفی میشه ی بار مثبت 

۴یا ۵تومن؟مطمئنی؟من ۱ ۹۰۰گرفتم همین یک هفته پیش

شما.کجا.خریدی

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
۴یا ۵تومن؟مطمئنی؟من ۱ ۹۰۰گرفتم همین یک هفته پیش

مطمئن نیستم..  ‌ چون من چند ماه پیش حدو ۹یا ۱۰ ماه پیش اخرین دونشو ۲ تومن گرفتم .. ممکنه همین قیمتی باشه ک شما میگین . من به نسبت بالا رفتن قیمتا گفتم شاید الان انقد شده باشه

رو زبونت زده ؟؟ رحمت نداری اصلا ؟ تا حالا ازمایش پاپ اسمیر دادی ک ببینی داری یا نه ؟

آره گلم من داخل یا بیرون رحم ندارم با معاینه چشمی و آزمایش منفی شده...رو نوک زبونم دارم 

ببین منظور از خوب شدن اینه ک دیگه در نمیاد ولی تو بدن هست ... هر لحظه م سیستم بدنت ضعیف بشه دوباره ظ ...

وقتی تو بدن هست ولی نشون نمیده بازهم قابل انتقاله؟آخه مثلا تبخال دهان هم همینه ویروس هست و وقتی بدن ضعیف بشه خودشو نشون میده اما وقتی خوب شد قابل انتقال نیست البته من فقطدهان رو میگم تبخال جاهای دیگه رو نمیدونم