2789
عنوان

زیگیل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7376 بازدید | 348 پست
خیلی استرس میگیرم واقعا اذیت میشم استخر اصلا نمیرم لیزر هم از ترس همین طور

حتی از لباسشویی منتقل نمیشه حتی لباس طرف آلوده رو هم بپوشی باز نمیگیری...فقط تماس پوست با پوست

بعد یه سوال قبل ازدواج میشه از طرف مقابل خواست آزمایش بده ؟مشخص میشه آزمایشش رو بده که داره یا نه؟

برا اقایون ازمایشش هست ..  از داخل مجاری اداریشون ی سیخی رد میکنن ک از اون جا نمونه  برمیدارن ک مشخص میکنه . ولی قدرت دقتش ب اندازه ای ک از خود زیگیل بردارن نیست .. ولی بازم خوبه . بر خلاف اینکع میگن ازمایش نیست ولی هست ... من دیگه ته این بیماریو کشیدم بیرون 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زگیل تناسلی قابلیت تبدیل شدن ب سرطان داره سرطان گلو دهانه رحم روده مقعد....هر کجای بدن ک باشه ولی تا ...

زگیل دست و پا چی؟کف پای داداشم ی چیزی هس دکتر هم نرفته بنظرم زگیل باشه .رو دستش هم هست .مثل تاول هست ولی کوچیک و سفت یکم 

بعد یه سوال دیگه واکسنش ضرر نداره؟

نه اصلا . بخدا نزنی بزرگترین ظلم رو در حق خودت کردی .. من خواهر ۱۲ سالشه پریود شده . بردم سریع هر ۳ تا دوزشو براش زدم ک مث من نشه 

رو نوک زبونت چه شکلیه؟؟دکتر گفت زگیله ؟؟؟

تخت هست..خارش داره سوزش داره البته لیزر کردم خود زگیل رفته ویروسش دارم...کلا زگیل بعد یکی دو سال میره با تقویت بدن این ویروس هست ک سرطان میشه نه زگیل...

حتی از لباسشویی منتقل نمیشه حتی لباس طرف آلوده رو هم بپوشی باز نمیگیری...فقط تماس پوست با پوست

یه سوال زگیل مناطق دیگه هم همینه؟مثلا من پسرعمه ام کنار انگشتاش زگیل زدن الان من دستش رو بگیرم منم زگیل میگیرم؟یا اون متفاوته

شیشسالش هم هست نمیدونم چرا این طوری شده

زگیل دست و پا چی؟کف پای داداشم ی چیزی هس دکتر هم نرفته بنظرم زگیل باشه .رو دستش هم هست .مثل تاول هست ...

اچ پی وی خطرناکه و زیر ۲۰ثانیه منتقل میشه بقیه زگیلا هیچ خطری ندارن

برا اقایون ازمایشش هست ..  از داخل مجاری اداریشون ی سیخی رد میکنن ک از اون جا نمونه  برمید ...

آخه اگه زگیل خودش رو نشون نده که نمیشه برداشت ازش

واسه خانم ها نیست؟

بعد نظرت به طرف مقابل بگی این آزمایش رو بده بهش بر نمیخوره؟

آره گلم من داخل یا بیرون رحم ندارم با معاینه چشمی و آزمایش منفی شده...رو نوک زبونم دارم 

نوعت خطر ناک نیست . مطمئنم خطرش برات زیاد نیست .. ولی همیشه مراقب باش . و ورزش و تغذیه مناسب بزار برا خودت و همیشه هم چکاپ برو