2789
عنوان

زیگیل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7376 بازدید | 348 پست
نوعت خطر ناک نیست . مطمئنم خطرش برات زیاد نیست .. ولی همیشه مراقب باش . و ورزش و تغذیه مناسب بزار بر ...

دکتر من میگه زگیل خودش نشون بده خوبه وقتی زگیل از بین میره یعنی بیماری داره میره سوی پر خطر

تخت هست..خارش داره سوزش داره البته لیزر کردم خود زگیل رفته ویروسش دارم...کلا زگیل بعد یکی دو سال میر ...

دختر من نزدیک چهار سالشه رو زبون اینم دونه های ریز زده میگم ممکنه اینم زگیل باشه؟چه جوری فهمیدی زگیله؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی تو بدن هست ولی نشون نمیده بازهم قابل انتقاله؟آخه مثلا تبخال دهان هم همینه ویروس هست و وقتی بدن ...

برا خانم ها قابل انتقاله . چون ممکنه بیرون چیزی نداشته باشن ولی از داخل باشه و انتقالش بدن . ولی برا اقایون میگن وقتی ضائده ای نیست انتقال خیلی کمه .. چون این ویروس داخل خون یا مایه منی نیست و فقط رو پوسته یا داخل واژن 

سلام .من داداشم کف پا و دستش زگیل زده .اینم همونه؟یا نوعش فرق داره؟

اونا جز زیگیل های بی خطرن .. و کاملا با این زیگیل تناسلی فرق دارن . زیگیل کف پا خیلی از استخر عای عمومی قابل انتقاله

دختر من نزدیک چهار سالشه رو زبون اینم دونه های ریز زده میگم ممکنه اینم زگیل باشه؟چه جوری فهمیدی زگیل ...

وای در مورد زگیل تناسلی حرف میزنن چ ربطی ب دختر چارسالع داره 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
شما ک پاک بودی چرا اینجور همسری گیرت اومد متاسفم عزیزم 

بخدا نمیدونم میشینم ساعت ها بهش فکر میکنم .. یعنی من کامل از زیگیلم اطلاعات داشتم ولی فکر نمیکردم همسرم داشته باشه .. یهو گریبان گیرم شد .. 

دختر من نزدیک چهار سالشه رو زبون اینم دونه های ریز زده میگم ممکنه اینم زگیل باشه؟چه جوری فهمیدی زگیل ...

من رابطه داشتم شوهرم داشته نمیدونستم اچ پی وی داره تا رابطه نداشته باشی منتقل نمیشه حتی از لیوان قاشق طرف آلوده هم میتونه استفاده کنه فقط باید پوست طرف آلوده بخوره ب پوست شما....دونه ریز نبود انگار نوک زبونم با چاقو بریدن بریده بریده بود و هم رنگ زبونم یه گوشت اضافی سفتی بود