2789
عنوان

زیگیل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7376 بازدید | 348 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اون خانومه گفت روی نوک زبون منم زگیل زده بود اونو دارم میپرسم 

خب ایشون متاهل هستن رابطه دهانی دلشتن 

چ ربطی ب دختر چارسالع معصوم بی گناه داره 

اون ک رو زبون دخترت هست ربطی ب این تاپیک ندارع 

خودت الکی ننداز تو فکر 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
دوستمون مدام اصرار داره که تا اخر عمر هست و قابل انتقال کاملا اشتباهه

من مجردم ولی واقعا خیلی استرس این موضوع رو میکشم چون خیلی مثل اینکه زیاد شده همش میگم نکنه ازدواج کنم و از طرف مقابلم بگیرم  ولی اگه درمان کامل داشته باشه که عالیه

بخدا نمیدونم میشینم ساعت ها بهش فکر میکنم .. یعنی من کامل از زیگیلم اطلاعات داشتم ولی فکر نمیکردم هم ...

عزیزم برات ناراحت شدم ان شالله حل بشه 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
خواهش میکنم . درمان خاصی نداره در کل . ولی میگن قرص پاور فیت و هگزاین جدیدا پیشرفت خوبی تو کنترلش کر ...

انتقالش ندی ب کسی یعنی چی؟؟ یعنی فردبیمار این داروها رو مصرف کنه کسیو دیگه مبتلا نمیکنه

من رابطه داشتم شوهرم داشته نمیدونستم اچ پی وی داره تا رابطه نداشته باشی منتقل نمیشه حتی از لیوان قاش ...

آهان ممنون عزیزم توضیح دادی دختر من کوچیکه خواهر شوهرم اینا اصلا رعایت نمیکنن میبینی با قاشق خودشون غذا میزارن  دهن بچه سه سالش بود این دونه ها رو زبونش زد بردم دکتر گف چیز خاصی نیس اون موقع درموردش تو نت خوندم زگیل اینارو دیدم ترسیدم همش میگفتم نکنه زبون بچه زگیل زده 

آخه اگه زگیل خودش رو نشون نده که نمیشه برداشت ازش واسه خانم ها نیست؟ بعد نظرت به طرف مقابل بگی این ...

من شوهرم بعد از اینکه کل زیگیل هاش رفتن گف نه من دیگه ندارم . رفتیم ک دوباره ازمایش بده و زیگیلم نداشت ک بخوان ازش بردارن .. گفتیم ازمایش هست برا اقایون ک زیگیل نباشه بگیرن؟ گفتن اره و دقیقا همین ک گفتمو انجام دادن . ی  سیخ از سوراخی ک ادرار ازش میاد رد کردن تو  حالا نمیدونم چی برداشتن یا چیکار کردن ولی بعدش جواب ازمایشش اومد و گفتن مثبته و حتی نوعشم گفتن ک ۳۳ ..برا خانوم ها ک ازمایشش راحته . پاپ اسمیر hpv  همه چیو نشون میده حتی اگه زیگیلی در کار نباشه

اسی من مجردم و هیچ گونه رابطه جنسی نداشتم هیچگونه حتی دستمم به یک پسر نخورده تا حالا در این حد 

اما دو هفته ای هست یک زائده قهوه ای تیره مایل به سیاه رو مقعدم نه کنار های باسن که نزدیک مقعده زده و اول یکی بوده حالا سه تا شده یکی هم اونور زده در حالت عادی درد نداره اما دست میزنم میسوزه یعنی زیگیله؟وای

من مجردم ولی واقعا خیلی استرس این موضوع رو میکشم چون خیلی مثل اینکه زیاد شده ولی اگه درمان کامل داشت ...

عزیزم بعنوان شخصی که تجربه دارم میگم لطفا هر سه دوز واکسن رو بزن اصلا نگران هم نباش الکی به خودتون استرس ندین 

ان شالله هیچ وقت دچار این بیماری نشید ولی همونطور که گفتم با تقویت سیستم دفاعی بدن به مرور زمان از بدن خارج میشه عین حرف هامو میتونید تو سایت های پزشکی معتبر بخونید

راستش خیلی حرف های ضد و نقیض درباره اش هست واسه همین شک دارم

من ۱ ساله ک مدام در حال تحقیق کردنم‌و بالای صد تا دکتر رفتم . هیچکدوم‌نگفتن واکسنش بده .. و حتی منم ک گرفتم‌گفتن بزنم