2789
عنوان

زیگیل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7376 بازدید | 348 پست
عزیزم از شوهرم خیالم راحته رابطه نداشته قبلا منم قبلش نداشتم سوالم در این راستا هست ک مثلا تو اتاق پ ...

زیگیل تناسلی روی پارچه بره بعد ب پوست بخوره واقعا قدرت انتقال نداره و صفره . روی فلزات و سنگ هم همینطور و خیلیییییییی کمه ولی نسبت ب پارچه یکم بیشتره ... تو بغل کردن اینا مگه قسمت تناسلی طرف بهت بخوره زیگیل هست .. نه جای دیگع .. 

عزیزم از شوهرم خیالم راحته رابطه نداشته قبلا منم قبلش نداشتم سوالم در این راستا هست ک مثلا تو اتاق پ ...

ولی برا باشگاه بنظرم ادم حتما ی زیرانداز با خودش ببره خیلی خوبه ‌‌ .. کلا انتقال  قارچ هم تو باشگاه خیلی زیاده .. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیگیل تناسلی روی پارچه بره بعد ب پوست بخوره واقعا قدرت انتقال نداره و صفره . روی فلزات و سنگ هم همین ...

خیلی ممنون اطلاع رسانی کردید واقعا ممنون🌸

منظورم از بغل بغل طبیعی بود گفتم نکنه مثل بیماری پوستی انتقال پیدا کنه 😂

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
اگه کاندوم هم جلوگیری نکنه خب یعنی هر کسی مبتلا بشه حتما طرف مقابلش هم میگیره دیگه نه؟ شما سرزنش نم ...

اره حتما طرف مقابل میگیره . انقد انتقالش سریعه ک حد نداره .. کاندوم بخاطر این جلوگیری نمیکنه چون کاندوم ک نمیاد همه جارو پوشش بده .. فقط آلتو پوشش میده .. زیگیلم چیزیه ک همه جای بیکنی میزنه .. چرا واقعا سرزنش کردم ی مدتی دست خودمم نبود . هیچی نمیگفت .. 

ولی برا باشگاه بنظرم ادم حتما ی زیرانداز با خودش ببره خیلی خوبه ‌‌ .. کلا انتقال  قارچ هم ...

مت باشگاه مخصوص خودم رو خریدم چون کلا مشکلات پوستی خیلی زیاد شده  و استخر هم کلا میترسم دیگه نمیرم

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
ممنون از توضیحاتت انشالله درمانی پیدا بشه واسش چون خیلی زیاد شده

واقعا امیدوارم . وقتی میری تو مامایی ها و تو مسیرش قرار میگیره متوجه میشی ک چقددددددر زیاد شده . دکترا ب من میگفتن ما دیگه چسبیدیم به زیگیل انقد ک زیاد شده روزانه کم کم ۲۰ تا ویزیت زیگیل داریم 

وای من که سکته میکنم دکتر پوست وقت بگیرم یا زنان؟؟؟

اول زنان . چون تو ناحیه تناسلیه .. ولی نگران نباش . زیگیل از طریق رابطه جنسیه .. و طاهرش حالت دردناک و سیاه نمیشه واقعا .. زیگیل هیچ دردی ندارع دقیقا مث گوشتت اضافه س . هرچیز دیگه ایم باشه با قرص دارو درمان میشه نگران نباش

خیلی ممنون اطلاع رسانی کردید واقعا ممنون🌸 منظورم از بغل بغل طبیعی بود گفتم نکنه مثل بیماری پوستی ا ...

نه بابا اونجور اگه بود ک هیشکی نباید کسیو بغل میکرد تو این دنیا 😂

استارتر انشاالله کامل رفع میشه و خیالت راحت میشه. یه سوال دارم. اینکه مثلا شما تیپ ۵۵ رو مبتلا شدید. چطور واکسن چهارظرفیتی ک شامل این تیپ نمیشه رو تیپ ۵۵ تاثیر مثبت داره؟ 

و اینکه دوستان پیج نیلوفر اقایی رو دنبال کنید ماما هست. البته پیجش رو ناجا بست . پیج نیل شاپ داره از اونجا بپرسید. خودش ماما هست و واکسن میاره و میزنه. 

اسی تو رو قران جواب من و‌ بده.۹ ساله ازدواج کردم ناحیه تناسلی م هیچ جوش و لک و‌ چیزی نداره خدود ۴-۵ ...

سلام عزیزم اره عشقم ..  سالمی چرا سالم نباشی؟؟؟؟ ازمایش هاتو دادی  ادم بیخیالیم نبودی .. نگران نباش انقد استرس نداشته باش