2789
عنوان

زیگیل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7376 بازدید | 348 پست
اول زنان . چون تو ناحیه تناسلیه .. ولی نگران نباش . زیگیل از طریق رابطه جنسیه .. و طاهرش حالت دردناک ...

دست هم بزنی درد نداره اخه یکجا گفته بود امکان درد سوزش خارش و ترشح هم دارن بعضیاش و یک نوعش هم سیاهه وای هر چی بیشتر میخونم بیشتر تا مرز سکته میرم

استارتر انشاالله کامل رفع میشه و خیالت راحت میشه. یه سوال دارم. اینکه مثلا شما تیپ ۵۵ رو مبتلا شدید. ...

سلام عزیزم ممنون .. روی تیپ ۵۵ اثری نداره در واقع. برا من واکسن تجویز شد ک حداقل ۱۶ ک عامل سرطانه رو نگیرم .. وگرنه اونو ک دارم ... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم اره عشقم ..  سالمی چرا سالم نباشی؟؟؟؟ ازمایش هاتو دادی  ادم بیخیالیم نبودی .. ن ...

اخه یه بچه دارم یکی ام تو راه ۹ ماه م 

مسیولیت بچه هام و‌دارم 😭😭😭😭

وای وای چقدر مادر بودن سخته حق نداری حتی بمیری 

دست هم بزنی درد نداره اخه یکجا گفته بود امکان درد سوزش خارش و ترشح هم دارن بعضیاش و یک نوعش هم سیاهه ...

والا من تو این مدت ندیدم ک زیگیل درد و سوزش خارش داشته باشه .. اکثرااااا بدون درده .. بخودت استرس نده 

اخه یه بچه دارم یکی ام تو راه ۹ ماه م  مسیولیت بچه هام و‌دارم 😭😭😭😭 وای وای چقدر مادر بودن ...

اگه تا الان از شوهرت نگرفتی از الان ببعدم نمیگیرم اگه اهل خیانت نیست ... بعدش پاپ اسمیرو سالانه بده. جدا از بحث زیگیل واجبه برا خانوم ها

فقط واسه زن هاس واکسنش؟

نه زنو مرد ندارع . هردو طرف میتونن بزنن . ولی چون این واکسن برا تیپ ۱۶ و ۱۸ هستش ک عامل سرطان رحم تو خانوم هاس و برا مردا  ک رحم ندارن سرطان نمیاره اینطور بنظر میاد ک فقط برا خانوم ها باشه . در حالی ک این دو تا تیپ بجز سرطان رحم امکان  بوجود اوردن سرطان حلق و مقعد هم  دارن ک تو مردا ممکنه بوجود بیاد ولی درصدش زیاد نیست . وگرنه برا مردا هم همون پیشگیریو داره 

والا من تو این مدت ندیدم ک زیگیل درد و سوزش خارش داشته باشه .. اکثرااااا بدون درده .. بخودت استرس ند ...

مرسی عزیزم امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره که با حوصله جوابمو دادی ممنون ازت🌷

دعا کن نباشه لطفا

اگه تا الان از شوهرت نگرفتی از الان ببعدم نمیگیرم اگه اهل خیانت نیست ... بعدش پاپ اسمیرو سالانه بده. ...

میترسم دوباره چک کنم 

بگه داری چه کنم 

خواهرم دیگه باهام حرفم نمیزنه خیلی حساسه 

شوهرم فک نکنم تو کار خیانت باشه ولی فوق العاده بی احتیاط ه هر جایی میره با هر کسی هم سفره میشه اه  هر استخری میره

حتی احمق ماه پیش میخواست بره استخر دوستش گفت برات مایو‌ میارم نرو خونه گفتم با مایو‌ و حوله دوستت رفتی استخر مستقیم برو خونه مادرت 

یعنی هر ده سال باید تجدیدش کرد؟ و هزینه هر دوزش چه قدره؟

اره تا ۱۰ سال ایمن میکنه . من قیمت دقیق الانشو نمیدونم ولی من ۸و ۹ ما پیش ک اخرین دوزشو گرفتم حدود ۲ تومن بود

ممنون عزیزم حق داشتین واقعا ولی همینکه درک تون کرده خیلی خوبه

اره خیلی بخودش حرف میزد بابت اینکه منه بدبخت اینطور درگیر شدم . ولی واقعا چیکار باید میکزدم؟؟؟؟ اینکه میگف من بخدا نمیدونستم خودمو جاش میزاشتم ک اگه برا من اتفاق میفتاد و من واقعا نمیدونستم انتقالش داده باشم خیلی سخته .. من  ک نتونستم ولش کنم . یعنی شرایط خیلی بدیه 

قبلا زیاد میرفتم ولی الان اصلا نمیتونم برم از طرفی هم عاشق شنام

منم دوسداشتم ولی از وقتی زیگیل گرفتم از همه ی چیزای عمومی بدم میاد حتی از سک.س هم کاملا زدع شدم و یاد اور خاطرع های وحشتناکه برام . زمانی ک جواب ازمایشو گرفتم و دیدم مثبته ‌‌‌..