2789
عنوان

زیگیل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7376 بازدید | 348 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبل من هزار تا رابطه داشته  اولش ب من میگف من کلا ۵ تا دوس دتر بیشتر نداشتم بعد ها فهمیدم ..خدا ...

کسی که دوسش داشتم مثل شوهر تو بود باهاش دعوا کردم کلی ازش خواستم آدم بشه که ازدواج کنیم و گناه نکنه ولی درست نشد

کاش قبل از ازدواج آزمایش میداد اگه قبول نمیکرد خودتم پا به پاش میدادی...

اصلا تو فازش نبودم فک میکردم برا من اتفاق نمیفته .. بعد اون موقع اصلا نمیدونستم ازمایش برا مردا هست .. بخدا اگه الان برگردم عقب و بفهمم این بیماریو داره هیچوقت زنش نمیشدم . هیچوقت 

کسی که دوسش داشتم مثل شوهر تو بود باهاش دعوا کردم کلی ازش خواستم آدم بشه که ازدواج کنیم و گناه نکنه ...

من شوهرم الان اصلااااااااا اهل خیانت نیست هیچی ... ولی قبل من بوده .. بعد شوهرم ۱۲ سال ازم بزرگتره و کسایی ک از ادم سن بالا ترن والا خطرناک ترن .تروخدا حواستون باشع اینا با ادمای بیشتری رابطه داشتن تو طول زندگیشون 

پس دیگه تمومش کن و زندگی جدید رو شروع کن افکار منفی ک دلیل و علائمی براش نداریو بریز دور 

بخدا نمیتونم مغزم رو کنترل کنم کلا خیلی آدم استرسی و حساسی هستم دارم میمیرم از استرس چقدر برنامه ها داشتم برا زندگیم ۳ ماهه بع معنای واقعی مردم و زنده شدم 

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
من شوهرم الان اصلااااااااا اهل خیانت نیست هیچی ... ولی قبل من بوده .. بعد شوهرم ۱۲ سال ازم بزرگتره و ...

میدونی کی فهمیدم رابطه نامشروع داشته؟ یه روز بهم گفت واکسن گارداسیل زده و چون میدونستم تنها زندگی می کنه ازش پرسیدم 

بخدا نمیتونم مغزم رو کنترل کنم کلا خیلی آدم استرسی و حساسی هستم دارم میمیرم از استرس چقدر برنامه ها ...

اخه تو بدون هیچ دلیلی داری خودتو عذاب میدی بنظرم حتما ی مشاور برو ک اروم تر بشی .. معلومه خیلی استرسی هستی 

اره گردن من یا صورتم بود قبلن.  شوهرمم روی  تناسلی هیچی نداره  نمیدونم چرا دکتر گفت د ...

چی بگم والا هر چی هست بد دردیه کاش هیج کس گرفتار نشه با این دکترا که هیچی حالیشون نیست 

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)