2789
عنوان

زیگیل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7376 بازدید | 348 پست
من شوهرم الان اصلااااااااا اهل خیانت نیست هیچی ... ولی قبل من بوده .. بعد شوهرم ۱۲ سال ازم بزرگتره و ...

عاشقش بودم همه جوره هواشو داشتم می خواستم سالم زندگی کنه ولی نشد که نشد آخر بهش گفتم تو لیاقت عشق پاک منو نداری و لیاقتت همون هرزه هان

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عاشقش بودم همه جوره هواشو داشتم می خواستم سالم زندگی کنه ولی نشد که نشد آخر بهش گفتم تو لیاقت عشق پا ...

واقعا کار خوبی کردی . همچین کسایی جدا از عذاب روحی و حال خراب  برا ادم هزارتا بیماری میارن 

اون خودش بیشتر از من حالش بد شد .. و واقعا عاجز شده بود میگف اصلا نمیدونستم همچین چیزیو .. مثلا ایدز ...

ایدز ربطی به مردا و زنا نداره کلا ممکنه از ۶ ماه تا ۱۵ سال علائم نشون نده وگرنه پدر آدم در میاره

👻
ایدز ربطی به مردا و زنا نداره کلا ممکنه از ۶ ماه تا ۱۵ سال علائم نشون نده وگرنه پدر آدم در میاره

الان دیگه اینجور نیستا.. الان ازمایش های ایدز انقد پیشرفته شدن ک حتی تا ۳ هفته بعد از انتقالم نشون میدن ...

اخه تو بدون هیچ دلیلی داری خودتو عذاب میدی بنظرم حتما ی مشاور برو ک اروم تر بشی .. معلومه خیلی استرس ...

بخدا همسر سابقم خوش خوشانشه همش به مسافرت و تفریح و ....منه دارم‌میمیرم از ترس والا زندگی هیج روی خوش بهم نشون نداد😔

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)