2789
عنوان

زیگیل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7376 بازدید | 348 پست
انشالله مشکل شما هم حل بشه عزیزم من دکتر رفتم ی دونه گردنم زده بود به دکتر پوست نشون دادم گفت جای آل ...

رو گردن؟ تناسلی که میگن فقط قسمت تناسلی میزنه!

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
خب این کارو نکن . ما واقعا داریم ک استرس داریم تو ک هیچ علائمی نداری انقد خودتو مادر بیچارتو اذیت نک ...

انشالله خوب بشی عزیزم کاش هیج کس گرفتار نشه 

دیگ تو خونه گریه زاری هام و شب بیداری اینا رو دید گفت چی شده دیگ گفتم بهش بمیرم براش 😔

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از این ببعد بهش نگو . مادرا گناه دارن بخدا 

اره بمیرم براش غصه طلاقم ی طرف پیر کرد مامان بابامو

حالا ترس مریض شدنم هم اضاف شده 

نه بابا اگه علایم نداری الکی فکر  خیال نکن

تو مطمئنی دست و جاهای دیگ بدن ربطی به تناسلی نداره؟

ی کاربر گفت رو گردنش زده بوده دکتر گفته از رابطه

اره بمیرم براش غصه طلاقم ی طرف پیر کرد مامان بابامو حالا ترس مریض شدنم هم اضاف شده 

دیگه اونو اضافه نکن . بعدش وقتی باکره ای میتونی بری اسم طرف از شناسنامت دراری خیلی راحت 

دیگه اونو اضافه نکن . بعدش وقتی باکره ای میتونی بری اسم طرف از شناسنامت دراری خیلی راحت 

در آوردم عزیزم ۲ سال هم گذشته از طلاقم 

تو مطمئنی دست و جاهای دیگ بدن ربطی به تناسلی نداره؟ ی کاربر گفت رو گردنش زده بوده دکتر گفته از رابط ...

آخه من دستم میزد ربطی نداشت حتی مطرح هم نکرد دکتره ولی خب تو یه دکتر برو اگه گفت مشکلی نیست دیگه حله

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12711204/خانم-ها-کدوم-نقصتون-رو-شوهرتون-به-روتون-نیاوردن?page=18

دخالت کردن توی زندگی دیگران و قضاوت کردنشون کار انسان های بی ملاحظه و بی فرهنگه...چه تو مسائل بچه آوردن باشه چه ازدواج چه شغل چه هر چی...انسان های عاقل فرهنگ سازی می‌کنند،تبلیغ می‌کنند،آگاه سازی می‌کنند!زندگی شخصی با زندگی اجتماعی فرق میکنه...زندگی شخصی چیزیه که بین خودت و خانوادته و زندکی اجتماعی چیزیه که تو برای جامعه به اشتراک میذاری.پس انقدر نگید به خودم مربوطه به خودم مربوطه حتی طرز صحبت کردن شما توی خیابون به بقیه مربوطه...فقط انسان های بی تمدن جامعه رو برای خودشون میدونن یه انسان متمدن آرامش جامعه رو بهم نمیریزه.ریشه فلسفه اعتقادات از چهارچوب ها گرفته میشه یا حتی میشه به پوشش تشبیهش کرد...و یک انسان بی لباس عریان خطاب میشه نه پوشش متفاوت.کسی که به بد دهنی اعتقاد داره اعتقاد نیست بی اعتقادیه.پس هر اعتقادی قابل احترامه ولی بی اعتقادی ارزشی نداره پس پایبندی به بی اعتقادی طنزی بیش نیست.انتقادپذیر بودن خوبه ولی انتقاد یه انسان عاقل و بالغ رو می‌پذیرم.به نظر و رفتار انسان ها نگاه نکن نصفشون دلیل کارهاشون رو نمیدونن اگر میخوای راه درست رو بری دنبال حقیقت برو.
قبل من هزار تا رابطه داشته  اولش ب من میگف من کلا ۵ تا دوس دتر بیشتر نداشتم بعد ها فهمیدم ..خدا ...

منوشوهرم بعد۶ماه همو دیدیم الانم تو مراحل طلاقیم میترسم ازش زگیل یا تبخال تناسلی گرفته باشم.اخه زیر بغلش کشاله رانش قسمت الت تناسلیش عذرمیخوام جای التهاب بود ک خوب شده بود😭

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم