2789
عنوان

زیگیل دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 7376 بازدید | 348 پست
نگران نباش  دکتر چکت کرده گفته نداری یعنی نداری .اینطور بخوای فکر کنی ک تا زمانی ک تزدواج کنی و ...

پدرم در اومده الان ۳ ماهه چند کیلو وزن کم کردم دور چشمام سیاه شده همشم سرماخوردگی دارم 

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بخدا ار اول پاییز گه استرس و نگرانی این کوفتی تو جونمه اینقدر غصه خوردم و شب بیداری کشیدم یعنی همش س ...

با این کارات هزار تا بیماری  روحی میگیریا .. ول کن . همین زیگیلم در بدترین حالت ممکن متوجه میشن دهانه رحمت نغییر شکل داده سریع درمانش میکنن و نمیزارن بیخ پیدا کنه ..  و ادم نمیمیره چون مدام در حال چک شدنی ... پس خودتو با استرس نکش ‌..

من دوساله ازدواج کردم ، همون اول به شوهرم گفتم انگار اینا زگیلن داری گفت نه ، تا اینکه بعد عروسیمون تو بارداریم دید زیاد شد زد تو گوشی تحقیق رفت دکتر .دکتر گفت زگیله خودش یه دنیا بهم ریخت بدتر اینکه من باردارم نمیتونم برم دنبال درمان شوهرم خیلی بهم ریخت گفت نمیدونستم عذاب وجدان داشت برا منو بچم ولی کاری نمیشد بکنی ماهم از وقتی فهمیدم با ک . ا ن .د .و.م رابطه داریم من اصا نمی‌دونم چه نوعی گرفتم ولی از ته دلم به هرکسی میخاد ازدواج کنه میگم که واکسنشو بزنه دوره بدی شده شرایط ازدواج سخت پسرا هم برا نیاز جنسیشون یه سری کارها میکنن حالا رابطه با دختر یا هرچی پس واکسن زدن باید مثل ازمایش قبل ازدواج واجب بشه یا حتی دادن آزمایش برا طرفین 

دور از جون وسواس فکر ی داری بیخیال باش

اره وسواس فکری هم دارم یعنی روز نیست خودم و لعنت نکنم بخاطر ازدواج بخدا کاش آدم مجرد بمونه تو این دور و زمونه کثیف که پسر ها بع پشه ماده هم رحم نمیکنن اونوقت من حتی دوست پسرم تا حالا نداشتم کاش ازدواج نمیکردم

من دختر آذرم/ فرزند سوم پاییز/ حال دلم پاییزیست/ ساعتی ابری/ گاهی طوفانی...ولی همیشه سبز🌱(آذر ماهی)
خداروشکر ک نداری

انشالله مشکل شما هم حل بشه عزیزم من دکتر رفتم ی دونه گردنم زده بود به دکتر پوست نشون دادم گفت جای آلوده و رابطه میتونه وارد شه  منم زنگ شوهرم زدم دعوا کردم  اونم گفت هر دکتری که میگی بریم من از خودم مطمئنم بعد که سالم بودم میام مطب اون دکتری بهت گفته زگیل داری رو سرش خراب میکنم.  اینم بگم  چند سال پیش  دکتر اورژی رفتیم دکتر شوهرم معاینه کرد بهش گفت زیگیل داری  . الان نمیدونم  چیکار کنم با این حرف ها کدوم باور کنم

با این کارات هزار تا بیماری  روحی میگیریا .. ول کن . همین زیگیلم در بدترین حالت ممکن متوجه میشن ...

خودم و که دارم میکشم مامانمم داره از غصه من دق میکنه بمیرم براش هی میگه چیزیت نیست اما حیلی اوقات دیدم میشینه ی گوشه گریه میکنه 😔

انشالله مشکل شما هم حل بشه عزیزم من دکتر رفتم ی دونه گردنم زده بود به دکتر پوست نشون دادم گفت جای آل ...

خب پاپ اسمیر hpv بده  ببین داری یا نه؟؟؟ سریع نشون میده .. هرچی میکشیم از این مرداس

وقتی چیز مشکوکی از همسرت ندیدی چرا داری خودتو نابود میکنی

نه والا یادم نمیاد رو بدنش چیزی بود یا نه تو تایمی که همسر من بود خیانت هم ندیدم ازش دیگ خودش نیست خداش هست جدایی من بخاطر خیانت و این چیزا نبود اما میگم نکنه تو گذشتش کاری کرده باشه 

خودم و که دارم میکشم مامانمم داره از غصه من دق میکنه بمیرم براش هی میگه چیزیت نیست اما حیلی اوقات دی ...

خب این کارو نکن . ما واقعا داریم ک استرس داریم تو ک هیچ علائمی نداری انقد خودتو مادر بیچارتو اذیت نکن . من اصلا ب مامانم نگفتم ک چقد جدیه و فک میکنه خوب شدم