2777
2789
عنوان

امروز یه پسره رو دیدم..آشنا بوداا...

379 بازدید | 27 پست

خیلی وحشتناک قیافش شبیه عشقم شده بود بعد منم همش زل زده بودم بهش نگا میکردم و نا خودآگاه لبخند رو لبام میشست😔🤦‍♀️ دست خودم نبود...

حالا پسره فکرای بد نکنه فک نکنه بهش چش دارم آشناس بد میشه برام و من هیچچچ حسی بهش ندارم

شما باشین بد فک نمیکنین؟!

نمیتونستم چشم بردارم ازش🥲💔

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

با نام خدا یا فکر میکنه عاشقشی یا فکر میکنه خل وچلی 

ان اشاالله که به دومی فکر کنه😂😂

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

نگاش نکن 

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والاع پسرا نگاه نکرده تا آخرش میرن چه برسه تو لبخندم زدی

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

با نام خدا یا فکر میکنه عاشقشی یا فکر میکنه خل وچلی  ان اشاالله که به دومی فکر کنه😂😂

😂😂

چنلِ تلگرامم https://t.me/+5OR5eiMxLY0yMjg0🌸هر چیزی که درونِ توست زیباست، حتی تلاش‌هایِ ناموفقت برای پنهان کردنِ غم‌هات🌱"

یادش بخیر 

تاپیکتو خوندم یاد خودم افتادم

منم یبار اینجوری شدم بعد چون با طرفم کات بودم و مدت طولانی ای هم ندیده بودمش وقتی اون پسره رو دیدم که شدیدا شبیهش بود بهش زل زده بودم😂

خیلی ضایع نگاش میکردم اونم تعجب کرده بود😂

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
با نام خدا یا فکر میکنه عاشقشی یا فکر میکنه خل وچلی  ان اشاالله که به دومی فکر کنه😂😂

اره بخدا😂😂😂دقیقا عین کم عقلا و اسکلا نگاش میکردم میخندیدم ای واااای

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
اگه با لبخند نگاش میکردی  حقیقا آره/:

اره اونم با لبخند عمیق 🤦‍♀️🤦‍♀️

اره بخدا😂😂😂دقیقا عین کم عقلا و اسکلا نگاش میکردم میخندیدم ای واااای

😂😂 ولی جدی تو فکرش نرو گذشته خاطره شد

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/