2777
2789
عنوان

اعتماد بنفسم نابود شده

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 42 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خیلی بهترم ولی حس میکنم دیگه زیاد بیخیال میکنن و بی انگیزه ..

آره دقیقا  ، من قبلا خیلی زود عصبی میشدم و از کنار هرچیزی راحت نمیگذشتم الان با همه چی خیلی راحت کنار میام :| مخصوصا فلوکستین که به علاوه اینا اشتهامم کم کرده از لحاظ جنسی ام خودم به شدت سرد بودم دیگه یخه یخم کرده 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
آره دقیقا  ، من قبلا خیلی زود عصبی میشدم و از کنار هرچیزی راحت نمیگذشتم الان با همه چی خیلی راح ...

اره خیلی ادم ریلکس میکنن انگار تو این دنیا نیستی حالا من دوز بالا تر میخورم..ولی امان از وقتی که نخوری مثل معتادا میشی 

اره خیلی ادم ریلکس میکنن انگار تو این دنیا نیستی حالا من دوز بالا تر میخورم..ولی امان از وقتی که نخو ...

واقعا ؟ من شنیده بودم ترک فلوکستین خیلی راحته 

واقعا ؟ من شنیده بودم ترک فلوکستین خیلی راحته 

کلا دارو اعصاب و آرامش بخش وابستگی داره و ابداا و به هیچ عنوان سرازخود قطع نکن حتما تحت نظر پزشک..همه جای بدن سیستم اعصابه و متصل به مغز..

من ی بار داروم تموم شد بعد نداشتم بخورم پشت گوش انداختم ۲روز نخوردم روز سوم سرگیجه تهوع لرزش دست تپش قلب داشتم تا خوردم خوب شدم دیگه از اون موقع از دارو خوردن بدم اومد به دکترم گفتم گفت نباید اینکار بکنی کم کم قطع میکنی نه یکدفعه اونم زمان بهبودی

کلا دارو اعصاب و آرامش بخش وابستگی داره و ابداا و به هیچ عنوان سرازخود قطع نکن حتما تحت نظر پزشک..هم ...

وای چقدر بد آره اینکه نباید سرخود دارو رو قطع کرد و می‌دونم قبلا ام تجربش رو داشتم 

من قبلا بدون تجویز دکتر یه دوره کلونازپام می‌خوردم ولی وقتی دیگه نخوردم مشکلی برام پیش نیومد ( در صورتی که حال دوستم بعد از قطعش خیلی بد شده بود ) 

ولی یه مدتم لورازپام خوردم بعد از قطع کردنش چشمت روز بد نبینه توهم میزدم در حد خدااااا ، هفت صبح از خواب میپریدم خواهرم و سگم می‌دیدم بعد هی سگمو صدا میکردم روز دوم سوم میدونستم خواهرمه من دارم حیوون میبینمش التماس میکردم فقط سریع لامپ و روشن کنه

وااااای خیلی وحشتناک بود خیلی 

دیگه بمیرمم لورازپام نمی‌خورم وحشتناک ترین قرص اعصابه بنظرم 

وای چقدر بد آره اینکه نباید سرخود دارو رو قطع کرد و می‌دونم قبلا ام تجربش رو داشتم  من قبلا بد ...

اره کلا داروهای اعصاب خیلی احتیاط دارن .

من تمرکزمم کم شده ایندفعه باید بهش بگم

دکترم پیشنهاد یوگا داد میگفت برو کلاس یوگا ثبت نام کن 

اره کلا داروهای اعصاب خیلی احتیاط دارن . من تمرکزمم کم شده ایندفعه باید بهش بگم دکترم پیشنهاد یوگا ...

آره منم شنیدم یوگا و مدیتیشن خیلی خوبه 

از هم صحبتی باهات لذت بردم عزیزم به امید بهبودی هرچه زودتر هردومون🌹🌹

قربونت برم عزیزم منم همینطور انشالله ❤️❤️